Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul Nicolas Cage s-a însurat pentru a cincea oară! Toate detaliile despre marele eveniment

Actorul Nicolas Cage s-a însurat pentru a cincea oară! Toate detaliile despre marele eveniment

de Redactia Tvmania

Vârsta nu contează în iubire, fapt valabil în cazul lui Nicolas Cage care a decis să se căsătorească cu o femeie mai tânără cu 31 de ani.  

La sfârșitul săptămânii trecute, actorul confirma pentru People că s-a însurat cu partenera sa, Riko Shibata, în cadrul unei ceremonii care a avut loc pe 16 februarie, în Las Vegas:

„Este adevărat și suntem foarte fericiți!”, a declarat Nicolas Cage.

La eveniment a participat și fosta soție a lui Nicolas Cage, dar și fiul său, zvonul fiind confirmat pentru People de reprezentantul actorului:

„După nuntă, cuplul a organizat o mică petrecere la care au participat fosta soție a lui Nicolas, Alice (cu care rămâne foarte bun prieten) și fiul lor Kal”. 

Data nunții a fost și ea aleasă de actor pentru a marca o zi specială în familia sa:

„Data a fost aleasă pentru a onora ziua de naștere a răposatului tată al mirelui”, a mai precizat reprezentantul lui Cage. „Mireasa a purtat un kimono de mireasă realizat manual”.

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de D Star News USA (@dstarnewsusa)


 

Nicolas Cage a povestit cum a cerut-o de soție pe Riko, într-un interviu acordat fratelui său, Marc Coppola, în luna august 2020: 

„Suntem cu adevărat fericiți împreună, așa că i-am spus în cele din urmă vrei să te căsătorești cu mine și ne-am logodit pe FaceTime”, i-a spus Nicolas fratelui său. În ceea ce privește inelul, Nicolas a dezvăluit că este unul deosebit: „I-am luat un inel de logodnă cu diamant negru. Culoarea ei preferată este negru, așa că și-a dorit aurul negru și diamantul negru”.

Inelul a fost trimis prin curier, iar cererea a avut loc online, pentru că Riko a petrecut o mare parte din pandemie acasă, în Japonia: „Nu am mai văzut-o de 6 luni”, spunea în același interviu Nicolas Cage.

Conform reprezentantului lui Nicolas Cage, el și Riko Shibata s-au cunoscut în urmă cu un an în Shiga, Japonia. Cei doi au fost surprinși pentru prima dată împreună în luna februarie a anului trecut în New Orleans.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton