Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul Özcan Deniz va fi tată de baiat

Actorul Özcan Deniz va fi tată de baiat

de Redactia Tvmania

Cunoscutul actor turc Özcan Deniz, pe care îl veți revedea, începând cu 8 noiembrie, la Kanal D, va fi tată de baiat. Deși își imagina mereu că va fi tată de fată, îndrăgitul actor a avut parte de surpriza vieții când medicii l-au anunțat că iubita lui, Feyza Aktan, va naște un baiețel. 

„Întotdeauna m-am imaginat tată de fată. M-a luat prin surprindere vestea că vom avea băiat, dar sunt extrem de fericit şi nu pot să-mi doresc decât să fie sănătos”, a declarat Özcan, citat de Kanal D.

Actorul în vârstă de 45 de ani trăieşte o poveste de dragoste, de mai bine de un an, cu Feyza Aktan, o blogger-iţă frumoasă în vârstă de 25 de ani. Özcan nu este la primul mariaj. El a mai fost căsătorit în anii ‘90, pe când locuia în Germania, cu Handan Deniz, iar ulterior a avut relaţii cu mai multe actriţe din Turcia, printre ele Ece Uslu şi Fahriye Evcen (actuala soţie a lui Burak Özçivit).

Özcan şi Feyza se pregătesc să-şi oficializeze relaţia la sfârşitul acestui an. Actorul a început pregătirile pentru marele eveniment din viaţa lui şi a cheltuit deja peste 35.000 euro pentru a decora vila în care se va desfăşura ceremonia.

Özcan Deniz îi dă replica frumoasei Asli Enver în noul serial „Mireasa din Istanbul” (în original „Istanbullu Gelin”), care va avea premiera miercuri, 8 noiembrie, de la ora 20.00, la Kanal D şi care va fi difuzat de miercuri până vineri.

 

Ea este iubita lui Özcan Deniz:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton