Homepage  / Seriale / Seriale americane

Actorul, regizorul și producătorul Jason Bateman a semnat un parteneriat de lungă durată cu Netflix

Actorul, regizorul și producătorul Jason Bateman a semnat un parteneriat de lungă durată cu Netflix

de Redactia Tvmania

Printr-un comunicat remis presei, Netflix anunță un parteneriat de lungă durată cu actorul, regizorul și producătorul Jason Bateman, care deține agenția de film Aggregate. Michael Costigan se alătură lui Bateman pentru a conduce împreună compania de producție de film Aggregate.

Lui Bateman i s-a alăturat respectatul producător american Michael Costigan („American Gangster”, „A Bigger Splash”, „Out of the Furnace”, „Ghost in the Shell”) pentru a construi împreună o nouă viziune pentru Aggregate. Bateman și Costigan vor colabora pentru a dezvolta și produce proiecte care să atragă noile talente și care să întărească relațiile cu actorii și producătorii deja cunoscuți.

Jason Bateman

Bateman se află în strânsă legătură cu Netflix, fiind regizorul, producătorul executiv și actorul principal al serialului „Ozark”. Cel de-al doilea sezon va avea premiera vineri, 31 august. În 2013, Bateman l-a a jucat rolul lui Michael Bluth în premiata comedie „Arrested Development”, creată de Mitch Hurwitz și care a fost preluată ulterior de către Netflix. În 2004, Bateman a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-un serial de comedie, a obținut o nominalizare la Emmy și două nominalizări la Screen Actors Guild pentru rolul său din „Arrested Development”. Primele opt episoade ale sezonului cu numărul cinci au fost recent lansate pe plaforma Netflix, urmând ca următoarele opt să fie lansate până la finalul acestui an.

Ted Sarandos: „Sunt foarte încântat să continuăm această colaborare cu Jason și să îl vedem excelând nu numai ca actor și regizor, ci și ca producător. Pentru Netflix, Aggregate este un furnizor extrem de important. Atât eu, cât și Cindy și Scott așteptăm cu nerăbdare să construim împreună următorul proiect alături de Aggregate. Combinația dintre Jason și Michael aduce în Aggregate o impresionantă experiență la nivel de industrie”.

Jason Bateman: „Eu și Michael suntem incredibil de norocoși că Aggregate face acum parte din familia Netflix. Am avut ocazia să experimentez cultura pozitivă pe care Ted, Cindy și Scott au creat-o, prin experiența mea de până acum cu Arrested Development și Ozark. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a contribui la crearea conținutului de înaltă calitate oferit de Netflix”.

Bateman și Aggregate sunt reprezentați de CAA, Lighthouse Management și Tom Hoberman, care au negociat termenii acestui parteneriat.

 

Despre Michael Costigan:

Producătorul Michael Costigan și-a început cariera la Sony Pictures, unde a supervizat dezvoltarea și producția a peste 20 de filme, printre care The People vs. Larry Flynt, Girl, Interrupted, Charlie’s Angels, Snatch, To Die For și Bottle Rocket. A făcut tranziția la producția de filme cu filmul Brokeback Mountain, care a fost nominalizat la Oscar. Costigan s-a alăturat companiei de producție Scott Free în 2015, în calitate de președinte, unde a supervizat și produs mai mult de 15 filme, printre care: American Gangster, Prometheus, The Counselor, Body of Lies și aclamatul Out of the Furniture.

Costigan și-a lansat apoi propria agenție de producție, Cota Films, unde a produs filmele: A Bigger Splash, regizat de Luca Guadagnino (Call Me By Your Name), Ghost in the Shell, regizat de Rupert Sanders și Woodshock. Costigan a încheiat recent producția filmului Dumplin’, regizat de Anne Fletcher, în care joacă Jennifer Aniston și Danielle MacDonald și Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, în care joacă Zac Efron, Lily Collins și John Malkovich.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton