Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Actorul român Sebastian Stan a fost nominalizat la Globurile de Aur 2023. Cu ce mari actori va lupta pentru un premiu

Actorul român Sebastian Stan a fost nominalizat la Globurile de Aur 2023. Cu ce mari actori va lupta pentru un premiu
5

de Andra Stana,

Nominalizările la Globurile de Aur 2023 au fost anunțate recent la Hollywood. Celebrele premii hollywoodiene recompensează cele mai bune performanțe ale anului 2022 în materie de cinema și televiziune. Sebastian Stan, considerat a fi unul dintre cei mai atrăgători actori din Cetatea Filmului, se numără și el printre nominalizați. Cu cine luptă pentru un trofeu.

Gala Globurilor de Aur 2023, care va fi organizată pe 11 ianuarie 2023, va da startul sezonului de premiere de la Hollywood. Printre nominalizații la ediția din acest an se numără și actorul de origine română, Sebastian Stan. El se regăsește pe lista de actori care luptă pentru un premiu la categoria „cel mai bun actor, într-o miniserie”.

Actorul român Sebastian Stan a fost nominalizat la Globurile de Aur 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

În Cetatea Filmului, Sebastian Stan a dat lovitura cu rolul lui Bucky Barnes din „Captain America”. Cu toate acestea, anul acesta el a fost nominalizat la Globurile de Aur, la categoria „cel mai bun actor într-o miniserie”, pentru rolul din „Pam & Tommy„. În acest proiect îl interpretează pe Tommy Lee, fostul soț al Pamelei Anderson.

Pentru trofeul de la categoria „Cel mai bun actor într-o miniserie” mai concurează Taron Egerton („Black Bird”), Colin Firth („Scara” /„The Staircase”), Andrew Garfield („Sub semnul credinței” / „Under the Banner of Heaven”) și Evan Peters („Monster: The Jeffrey Dahmer Story”).

Sebastian Stan, nominalizat și la Emmy

Sebastian Stan a primit, în vară, și o nominalizare la Emmy pentru munca sa din seria produsă de Hulu „Pam & Tommy”.

Pam & Tommy” (2022), care a avut premiera internațională la începutul acestui an, detaliază scandalul iscat atunci când provocatoarea Pamela Anderson și soțul ei, bateristul Tommy Lee, au putut fi văzuți în ipostaze intime pe o casetă video furată din casa lor de un angajat nemulțumit (interpretat de Seth Rogen) și ajunsă apoi pe Internet și în atenția generală, în anul 1997.

Cei doi tineri și atrăgători protagoniști ai filmului au apărut recent în cadrul unui dialog inițiat de Deadline, și au povestit despre modul în care au construit portretele celor două figuri simbolice ale showbiz-ului din anii ’90 și cum s-au străduit, cu fiecare detaliu, să fie convingători.

Cum a învățat să cânte ca Tommy Lee

Sebastian Stan a explicat că, pentru a cânta ca Tommy Lee, bateristul faimoasei trupe Mötley Crüe, a consumat fără oprire videoclipuri și înregistrări audio ale bateristului, din epoca în care acesta era în plină glorie.

„A fost o rutină zilnică. Mi-am făcut un playlist de două ore cu fiecare interviu cu el pe care l-am găsit și alergam, încercând să fac 20.000 de pași zilnic și repetând continuu după înregistrările lui” .

Actorul a mai spus că și partenera lui, actrița Lily James, a folosit o rutină similară pentru a intra în pielea  vedetei din „Baywatch”, având o disciplină chiar mai strictă decât a lui.

Chiar și între două cadre, în timp ce filmam, Lily o asculta în căști în mod constant. A fost de lucru non-stop la această rutină”, a adăugat el.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton