Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actorul Skeet Ulrich părăsește distribuția serialului „Riverdale”

Actorul Skeet Ulrich părăsește distribuția serialului „Riverdale”

de Redactia Tvmania

Joi a fost ultima zi pe platourile de filmare a serialului „Riverdale” pentru actorul Skeet Ulrich, interpretul personajului FP Jones, tatăl personajului principal Jghead Jones, interpretat d Cole Sprouse. 

Skeet Ulrich anunțase încă din februarie că va părăsi producție după filmarea celui de-al cincilea sezon. Acesta și-a luat la revedere de la personajul zău printr-o postare pe instagram care surprinde o fotografie cu acesta pe un drum întunecat, încețoșat și luminat de farurile unei mașini. 

„La revedere Riverdale … îți mulțumesc că mi-ai făcut cunoștință cu prieteni care îmi vor rămâne pe viață și cu atâtea suflete frumoase. Astăzi este ultima mea zi pe platou, dar experiența nu-mi va părăsi niciodată inima ❤️ Vă mulțumesc tuturor pentru dragoste și sprijin”, a scris Skeet.

 

În mai, Skeet a dezvăluit în cadrul unui live pe Instagram că pleacă din distribuția serialului Riverdale pentru că simțea că personajul său devenise învechit.

„Plec de la Riverdale pentru că m-am plictisit creativ”, am explicat. ‘Cum e? Acesta este cel mai sincer răspuns ‘, a spus el, potrivit Variety.

Skeet a jucat anul acesta în seria Quibi #FreeRayshawn și va apărea în filmul de știință-ficțiune Bios anul viitor unde va juca alături de Tom Hanks, Caleb Landry Jones, Samira Wiley și Laura Harrier.

 
 
 
 Articol scris de Alina Stoicescu
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton