Homepage  / Vedete străine

Actorul turc Berk Oktay s-a căsătorit din nou. Cine este noua lui soție

Actorul turc Berk Oktay s-a căsătorit din nou. Cine este noua lui soție
7

de Anda Dincă,

Turcul Berk Oktay, pe care îl știți din „Stadiul relaţiei: complicat” („Ilişki Durumu: Karişik”) şi „Dragoste la prima vedere” („Benim Hala Umudum Var”), s-a căsătorit cu actrița Yıldız Çağrı Atiksoy (cunoscută la turci pentru rolul pe care îl joacă în producția istorică “Kuruluş: Osman”, iar la noi din “Trădarea”). Cei doi au avut ocazia să și joace împreună în 2017-2018, în serialul dramatic „Savaşçı”. 

Berk (39 de ani) și Yıldız (36 de ani) s-au cununat civil pe 9 septembrie, după o relație de 2 ani, în cadrul unui eveniment restrâns, care a avut loc în grădina casei lor din Zekeriyaköy, Istanbul, și la care au participat familiile și prietenii lor apropiați. La cununie, ținuta lui Berk a fost asigurată de İlknur Şeref, în timp ce rochia lui Yıldız a purtat semnătura casei Haleia Couture. 

Berk (39 de ani) și Yıldız (36 de ani) s-au cununat civil pe 9 septembrie

A doua zi, pe 10 septembrie, a avut loc nunta propri-zisă, o petrecere cu ștaif, care s-a ținut într- un cadrul idilic, în satul Polonezköy.

Rochia miresei a fost o creație Özgür Masur, iar dansul mirilor a fost pe o piesă al lui Cem Adrian, “Ben Seni Çok Sevdim” (“Te-am iubit foarte mult”). Maestrul de ceremonii a fost actorul Salih Bademci, colegul lui Yıldız din “Trădarea”.

Conform haberturk.com, de la nunta lui Berk nu au lipsit vedetele. Alături de el și aleasa sa au petrecut Burak Özçivit, Hazal Kaya, Elçin Sangu, Ebru Cündübeyoğlu, Ayça Erturen, Nilperi Şahinkaya, Birce Akalay și Sarp Akkaya.

“În această zi magnifică, aș dori să mulțumesc tuturor prietenilor noștri care au fost alături de noi, tuturor celor care au contribuit la organizarea și pregătirea nunții și familiilor noastre”, a declarat Berk pe Instagram.

Berk si Yıldız s-au logodit la începutul lunii februarie, iar pe 31 august au organizat o petrecere tradițională cu henna la Izmir, la casa lui Yıldız.

Berk nu se află la primul mariaj. El a divorțat în 2018, de actrița Merve Şarapçıoğlu, după un an și jumătate de căsnicie. La vremea respectivă Merve a fost cea care a intentat divorţ, acuzând că soţul ei o neglija din cauza programului foarte încărcat, dar şi că financiar nu o sprijinea prea mult, majoritatea banilor lui Berk mergând spre părinţii acestuia. Mai mult, ea a susținut că Berk ar fi fost violent cu ea de mai multe ori în timpul scurtei lor căsnicii. Gurile rele spun că Merve și-ar fi dorit de fapt o pensie de întreținere pentru că Berk i-ar fi fost infidel. 

Berk poate fi văzut în prezent pe micile ecrane din Turcia, la postul Atv, într-un serial de dragoste, “Bir Küçük Gün Işığı” (“O mică lumină a zilei”). Producția a avut premiera pe 5 septembrie, iar partenera sa este Seray Kaya. 

306289149_139429545457449_5464984362704033812_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton