Homepage  / Vedete străine

Actorul turc Burak Deniz a facut scandal într-un hotel

Actorul turc Burak Deniz a facut scandal într-un hotel
7

de Anda Dincă,

Burak Deniz (31 de ani), protagonistul serialelor “Povestea noastră” și „Păzește-mă de mine!” și “Dragoste fără cuvinte”, a fost implicat recent într-un scandal din care a ieșit cu imaginea șifonată.

Conform publicațiilor turcești Burak Deniz s-a îmbătat și i-a adresat injurii unei colege de breaslă, Nilperi Şahinkaya (“Trădarea”, “Între tine și rău”), care a fost în trecut iubita sa. Actrița se afla în Adana cu prilejul Festivalului de Film Altın Koza și era însoțită de iubitul ei, Emre Yusufi. Cei doi luau cina la restaurantul unui hotel, același în care se afla și Burak. 

Aflat sub influența alcoolului, acesta s-a dus la masa lor ca să facă conversație, doar că imediat a început să vomite. Vizibil deranjată de prezența sa, dar mai ales de gestul său necontrolat, Nilperi s-a ridicat de la masă și a plecat, moment în care Burak a strigat după ea și a înjurat-o, povestesc cei de la internethaber.com.

Emre Yusufi a sărit să-l bată pe Burak, însă cei prezenți au intervenit între cei doi, iar actorul a fost dată afară din hotel în cele din urmă. După acest incident Burak și-a cerut scuze public față de Nilperi.

Eu mi-am dorit să glumesc în acea seară, dar totul a scăpat de sub control. Aș dori să-mi cer scuze lui Nilperi Şahinkaya şi prietenilor ei, precum şi tuturor celor care au fost martori în acea noapte la incident. Aş dori să reiterez cât de rău îmi pare că publicul a trebuit sa afle despre acest episod. Sper că resentimentele mele se vor sfârşi cât mai curând posibil

Burak Deniz

Scuzele sale nu au impresionat-o pe Nilperi, care a declarat că va lua măsuri legale. 

Burak-Deniz-si-Didem-Soydan-si-au-spus-adio.-De-ce-s-a-destramat-relatia-actorului-din-„Marasli-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Burak se află în Adana pentru filmările celui de-al doilea sezon al serialului fantastic „Şahmaran”, în care îi dă replica lui Serenay Sarıkaya (protagonista din „Yaman”). Serenay o joacă pe Şahsu, un personaj „nemuritor”, care se îndrăgostește de Maran (jucat de Burak), anunță cumhuriyet.com.tr.

Mert Ramazan Demir, Mustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Ebru Özkan, Mehmet Bilge Aslan, Elif Nur Kerkük fac și ei parte din distribuție.

Chiar dacă Burak Deniz filmează deja pentru sezonul al doilea, serialul va debuta la Netflix abia toamna aceasta.

Pentru acest proiect Burak face naveta între Mersin, Istanbul și Adana. Producția spune povestea unui grup de studenți din zilele noastre, care au de fapt 400 de ani și care sunt șerpi. Ei folosesc lentile astfel încât să-și ascundă ochii, “șahmeran-ul” fiind de fapt o creatură mitică cu cap de corp uman și formă de șarpe.

Tot la Netflix, Burak Deniz va putea fi văzut și în filmul „Gidenler”, regizat de Ozan Açıktan (care a lucrat și la serialul “The Gift”). Conform aksam.com.tr, pentru această peliculă va face pereche cu Dilan Çiçek Deniz, alături de care a mai jucat în serialele “Yarım Kalan Aşklar”, “Yaman” și “Tatlı Küçük Yalancılar”.

„Gidenler” va spune povestea unei iubiri toxice, iar în afară de Dilan (care s-a făcut blondă pentru rol) și Burak (care și-a făcut tatuaje temporare pe brațe pentru personajul său) vor mai juca Ceyda Düvenci, Dolunay Soysert, Şükran Ovalı, Berrak Tüzünataç și Ersin Arıcı.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton