Homepage  / Știri

Actorul ucrainean Pasha Lee a fost ucis în timp ce își apăra țara. Ultimul mesaj pe care l-a transmis

Actorul ucrainean Pasha Lee a fost ucis în timp ce își apăra țara. Ultimul mesaj pe care l-a transmis

de Roxana Mirea,

Actorul ucrainean Pasha Lee a fost ucis în timpul bombardamentelor rusești din Irpin, oraș situal la vest de Kiev. Actorul se alăturase săptămâna trecută forțelor de apărare ale țării sale, însă viața i-a fost curmată. Pasha Lee avea 33 de ani.

Actorul ucrainean Pasha Lee a murit

Actorul ucrainean Pasha Lee a fost ucis duminică la Irpin, în timpul bombardamentelor forțelelor ruse care ocupau orașul situat la vest de Kiev, potrivit rapoartelor locale. Serviciul de știri de televiziune TSN și Festivalul Internațional de Film de la Odesa au declarat că actorul (care mai este denumit și Pavlo Li și Pasha Li) avea 33 de ani, potrivit deadline.com.

Pasha Lee s-ar fi alăturat Forțelor de Apărare Teritorială ale Forțelor Armate ale Ucrainei săptămâna trecută pentru a-și apăra țara natală în timpul invaziei în curs.

Într-o postare pe contul său de Instagram de sâmbătă, actorul a scris „În ultimele 48 de ore, a existat o oportunitate de a ne așeza și de a face o poză în timp ce suntem bombardați și zâmbim pentru că ne vom descurca și totul va fi UCRAINA 🇺🇦 MUNCIM !!!”

Pasha Lee este cunoscut pentru rolurile din „Meeting Of Classmates”, din 2009, „The Fight Rules”, din 2017, „Selfie Party”, din 2016 și „Zvychayna Sprava”, din 2012. De asemenea, el a făcut muncă de dublare în filme precum „The Lion King” și „The Hobbit”, potrivit unei postări pe Facebook a lui Sergiy Tomilenko, președintele Uniunii Naționale a Jurnaliștilor din Ucraina. Una dintre ultimele sale apariţii a fost în serialul de televiziune „Provincial”, din 2021. În plus, Pasha Lee a fost și prezentator TV.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton