Homepage  / Seriale / Vedete străine

Actorul William Petersen, unul dintre starurile „CSI” a ajuns la spital din cauza epuizării

Actorul William Petersen, unul dintre starurile „CSI” a ajuns la spital din cauza epuizării

de Vasilica Rogozanu,

Interpretul cunoscutului detectiv Gil Grissom din serialul „CSI: Crime și investigații”, actorul William Petersen, a fost spitalizat vinerea trecută din cauză epuizării pe platourile de filmare ale noului lui proiect, „CSI: Vegas”


„Este epuizat de la orele lungi de filmare din ultimele 12 săptămâni și a fost dus la spital ca măsură de precauție”, a declarat publicistul lui Petersen pentru revista People.


De trei ori nominalizat la premiul Emmy, actorul în vârstă de 68 de ani a trebuit să se oprească  din filmări, deoarece a început „să nu se simtă bine” pe platouri. O ambulanță a fost chemată imediat, iar Petersen a fost transportat la un centru medical din apropiere. Între timp, a fost externat și se simte bine, scrie TMZ.

Actorul filmează de peste trei luni la un nou spin-off al francizei „CSI”, „CSI: Vegas”. După „CSI: Miami” și „CSI: New York”, acțiunea ajunge acum în Las Vegas, actorul William Petersen fiind de acord să reia rolul detectivului Gil Grissom, pe care l-a jucat strălucit în seria originală,„CSI: Crime și investigații”.

Petersen a jucat în „CSI: Crime și investigații” timp de nouă sezoane, din 2000 până în 2009, înainte ca personajul său să fie înlocuit de Dr. Raymond Langston, de Laurence Fishburne. Ulterior s-a întors pentru finala seriei de două ore din 2015. Pentru „CSI”, William Petersen a renunţat în 2000 la cariera sa cinematografică. A fost cel mai bine plătit actor de televiziune din SUA (600.000 de dolari pe episod în 2008.

Așa cum este descris de CBS, noua serie, „CSI: Vegas” va urmări „o nouă echipă strălucită de anchetatori criminalistici, care trebuie să aducă înapoi vechii prieteni și să implementeze noi tehnici pentru a păstra justiția în Orașul Păcatelor”, deoarece se confruntă cu o „amenințare existențială”. criminalității. „

Miniseria va avea premiera pe 6 octombrie la CBS după ce data a fost amânată cu un an din cauza pandemiei COVID-19. Premiera inițială ar fi marcat a 20-a aniversare a serialului original.

Actorii Jorja Fox și Wallace Langham au acceptat, de asemenea, să revină în rolurile Sara Sidle și, respectiv, David Hodges.

Cine este detectivul Gill Grissom

Personajul Gill Grissom, din serialul original „CSI – Crime şi investigaţii” este unul dintre cele mai iubite ale francizei. 

Personajul Gil Grissom este entomolog (specialist în insecte), pasionat de ştiinţă, cam antisocial şi temporar surd (moştenire de la mama lui, surdă, care l-a învăţat limbajul semnelor).

Nu-i plac armele.

Previzibil pentru un om de ştiinţă pasionat de profesie, viaţa sentimentală nu e chiar prioritatea lui Grissom. El şi Sara Sidle (Jorja Fox, foto) sunt atraşi unul de celălalt încă de la început, dar le trebuie şase sezoane pentru a deveni un cuplu! 

Grissom e perfecţionist şi lipsit de tact uneori, însă cea care are grijă să-l readucă cu picioarele pe pământ este colega sa, Catherine Willows (Marg Helgenberger), o fostă dansatoare exotică devenită detectiv criminalist.

Îi place să citeze din Shakespeare şi are în laborator un borcan cu un fetus de porc!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton