Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actoul Armie Hammer divorțează după 10 ani de căsnicie

Actoul Armie Hammer divorțează după 10 ani de căsnicie

de Redactia Tvmania

Actorul Armie Hammer (34 de ani) și soția lui, Elizabeth Chambers Hammer (37 de ani), jurnalist și antreprenor, au hotărât să divorțeze după zece ani de căsnicie, informează people.com. 

Actele pentru divorț au fost înaintate de Elizabeth, care și-a motivat gestul prin diferențe ireconciliabile între ea și soțul ei. Cu patru zile în urmă, cei doi postaseră, fiecare, pe rețelele de socializare un mesaj identic, care transmitea următoarele:

„Treisprezece ani am fost cei mai buni prieteni, suflete pereche, parteneri și apoi părinți. Am împărtășit o experiență extraordinară în tot acest timp, dar acum am hotărât împreună să dăm pagina și să încheiem această căsnicie. În noul capitol din viața noastră vom rămâne buni prieteni, iar grija pentru copiii noștri va fi în continuare o prioritate. Chiar dacă aceste vești vor fi în atenția tuturor, în interesul copiilor și al familiei noastre, facem apel la discreție, compasiune și dragoste pentru a putea parcurge această perioadă”. 

Cei doi au o fetiță de cinci ani, Harper Grace, și un băiețel de trei ani, Ford Douglas Armand. O sursă apropiată cuplului a dezvăluit revistei People că cei doi se iubesc încă foarte mult și că au fost întotdeauna o familie extrem de unită.

„E clar că se vor concentra în continuare asupra copiilor și vor lupta să nu se schimbe nimic pentru ei”, a adăugat aceasta. 

În ultimele luni, în timpul pandemiei, familia a fost în carantină auto-impusă în insulele Cayman, o măsură pe care nu ar fi avut-o în vedere în condiții normale. Inițial, ei plecaseră din Los Angeles pentru a petrece cinci săptămâni la New York, a povestit Elizabeth, dar, „din cauza restricțiilor de călătorie și a închiderii școlilor, am hotărât să mergem acolo, pentru sănătatea și siguranța familiei”. Recent, actorul s-a întors la Los Angeles, iar Elizabeth și copiii au rămas în continuare în insulele Cayman. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton