Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Actrița Adriana Trandafir este infectată cu noul coronavirus

Actrița Adriana Trandafir este infectată cu noul coronavirus

de Redactia Tvmania

Actriţa Adriana Trandafir, în vârstă de 64 de ani, a fost diagnosticată cu Covid-19 şi se află internată la Institutul de Boli Infecţioase „Matei Balş”, potrivit unui mesaj publicat pe Facebook de colegul său, actorul Ion Haiduc.

Duminică seară, Ioan Haiduc, interpretul personajului Petre din serialul „Vlad” (Pro TV), a scris pe Facebook:

„În atenţia celor care nu cred că acest virus chiar există… Acum două minute am vorbit cu Adriana la telefon… Este la Spitalul „Matei Balş” şi nu e nicio glumă! Îi ţin pumnii, să îi dea Dumnezeu putere şi sănătate! Adriana, te iubesc”.

În aceeaşi unitate spitalicească se află internaţi şi cântăreţii Marcel Pavel şi Andrei Ștefănescu, confirmaţi cu Covid-19. Ei au participat împreună la filmările emisiunii „Te cunosc de undeva”, în cadrul căreia și Adriana Trandafir era concurentăm iar Alina Pușcaș, prezentatoarea emisiunii, se află în prezent internată la Spitalul Militar.

După ce mai multe vedete şi angajaţi au fost infectaţi, postul Antena 1 a transmis că se desfăşoară o anchetă epidemiologică şi că toţi cei care sunt posibil infectaţi sunt izolaţi, iar filmările au fost suspendate.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton