Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Amy Schumer a anunțat că a fost diagnosticată cu boala Lyme

Actrița Amy Schumer a anunțat că a fost diagnosticată cu boala Lyme

de Redactia Tvmania

Amy Schumer a dezvăluit pe Instagram că suferă de o boală incurabilă. Actrița a fost diagnosticată cu boala Lyme, o infecție provocată de o bacterie purtată de căpușe. 

Actrița, în vârstă de 39 de ani, a dezvăluit că suferă de această boală printr-o postare pe Instagram, alături de o fotografie din copilărie, atunci când a fost pentru prima dată la pescuit. 

„A luat cineva Lyme în această vară? Am fost diagnosticată și iau doxicilină. Poate că o am de ani de zile. Aveți vreun sfat? .. Vreau să precizez că mă simt bine și sunt nerăbdătoare să scap”, a scris actrița.

 

Ce alte vedete mai suferă de Lyme

Printre vedetele care suferă de Lyme sunt  Justin Bieber, Alex Baldwin, Yolanda Foster, Amy Tan, Ashley Olsen, Avril Lavigne, Ben Stiller, George W. Bush, Jammie Lynn, Rebecca Wells, Richard Gere. 

În primele 3 zile până la 30 de zile apare o iritaţie pe piele. Tratată în primele 48 de ore boala poate fi controlată, însă, aceasta poate da simptome precum greaţă, febră, dureri de cap, oboseală. Aceste simptome pot duce cu gândul la un altfel de diagnostic decât cel al bolii lyme. De multe ori, pacienţii care au o astfel de boală trebuie să ia antibiotice şi sunt ţintuiţi la pat din cauză că sunt slăbiţi. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton