Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Amy Schumer este însărcinată

Actrița Amy Schumer este însărcinată

de Redactia Tvmania

Amy Schumer și soțul ei, Chris Fischer, așteaptă primul lor copil. Actrița a dezvăluit vestea cea mare într-un mod cu totul neașteptat și caracteristic ei, plin de umor.

Amy Schumer va deveni mămică pentru prima oară. Actrița a anunțat ieri vestea cea mare prin intermediul prietenei ei, Jessica Yellin de la News Not Noise. Jessica a publicat pe contul ei un Story cu recomandările lui Amy pentru alegerile ce se apropie.

„Vreau să împărtășesc niște vești cu comunitatea noastră, poate e doar doar un zgomot, dar este unul plin de bucurie. Nu sunt în măsură să fac recomandări de vot, dar iată recomandările lui Amy Schumer, una din suporterițele cele mai consecvente ale News Not Noise. Citiți până la final, veți vedea că e o veste jos de tot. Felicitări, Amy“, a scris Jessica Yellin.

La finalul listei cu recomandările lui Ami pentru posturile de guvernatori și de congressmen scrie simplu „sunt însărcinată – Amy Schumer.“

Amy Schumer a anunțat vestea cea mare și pe contul ei de Instagram, cu o poză recentă a Prințului Harry și a lui Meghan Markle peste care a pus capul ei și al soțului ei, Chris Fischer.

 

Actrița și comedianta Amy Schumer s-a căsătorit în secret cu bucătarul șef Chris Fisher pe 13 februarie. Ceremonia restrânsă a avut loc într-o superbă casă din Malibu, iar printre puținii invitați s-au numărat Jennifer Aniston, Jennifer Lawrence și Judd Apatow.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton