Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Ana Brenda a ajuns la spital. Ce sfaturi le dă fanilor ei

Actrița Ana Brenda a ajuns la spital. Ce sfaturi le dă fanilor ei

de Redactia Tvmania

Ana Brenda (30 de ani) și-a îngrijorat fanii după ce a absentat pe rețelele de socializare timp de o săptămână.

Motivul a fost unul întemeiat și a fost anunțat chiar de ea pe Instagram. Aceasta a fost internată în spital acum șapte zile, în urma unei complicații provenite dintr-o infecție netratată la timp, informează peopleenespanol.com.

De pe patul de spital, actrița a transmis luni un mesaj video tuturor prin care oferă informații cu privire la starea ei de sănătate.

„Se spune că dacă îți asculți organismul, niciodată nu va ajunge să cedeze. După 7 zile internată și o sperietură zdravănă din cauza unei infecții care s-a complicat nu voi lăsa aici mesaje motivaționale. Vă transmit doar un lucru: niciodată să nu treceți cu vederea peste o durere. Viața este foarte scurtă, iar sănătatea foarte fragilă și fiecare dintre voi trebuie să fie prioritar”, a scris protagonista telenovelei „Maricruz”.

„Nu uitați să profitați de aerul proaspăt, să fiți fericiți și să faceți o vizită la medic!”, le-a recomandat Ana Brenda celor care o urmăresc.

În încheiere, actrița le-a mulțumit celor apropiați că i-au fost alături în aceste zile delicate și a mai spus că mai are o lună de recuperări și de antibiotice pentru a-și reveni complet.

Nici reacția fanilor nu a întârziat să apară, aceștia fiind alături de ea cu mesaje pozitive și urări de însănătoșire. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton