Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Aslı Enver s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Berkin Gökbudak! Primele imagini de la nuntă

Actrița Aslı Enver s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Berkin Gökbudak! Primele imagini de la nuntă
3

de Anda Dincă,

Frumoasa actriță Aslı Enver (38 de ani) a făcut pasul cel mare alături de iubitul ei, afaceristul Berkin Gökbudak.

Berkin este director în cadrul unei divizii medicale din Turcia, care aparține de Johnson & Johnson. Cei doi s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni și formează un cuplu de la începutul verii, iar vestea căsătoriei lor nu i-a surprins pe cei din jur care consideră că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Conform presei din Turcia, cununia civilă a avut loc într-un cadru restrâns, acasă, în familie, la Istanbul – motiv pentru care au început să apară zvonuri că actrița ar fi însărcinată. Martori le-au fost producătorul Saner Ayar și prietenul foarte bun al actriței, Cihan Çalışkantürk. Aslı a postat pe Instagram fotografii de la cununie și a comentat în dreptul uneia “daaa”.

actrita-asli-enver-s-a-casatorit-cu-alesul-inimii-ei-berkin-gokbudak-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Actrița a mai fost căsătorită din 2012 până în 2015 cu actorul Birkan Sokullu, iar Berkin are și un copil de opt ani rezultat în urma fostului său mariaj. Alături de Berkin Asli și-a găsit liniștea sufletească după relația cu suișuri și coborâșuri cu actorul și cântărețul Murat Boz (“Un alt sine”/ “Another Self”), de care s-a despărțit în 2019.

Îi merge bine și în carieră

Asli Enver (“Mireasa din Istanbul”) poate fi văzută în prezent la Netflix într-un film de succes, drama “Pe mâini bune” (“Sen Yaşamaya Bak”), în care joacă alături de Kaan Urgancıoğlu (“Dragoste infinită”).

În ultimele luni, ea a terminat de filmat două producții. Prima este un serial al companiei Disney+ și se numește “Arayış” (“Căutarea”). În acest proiect ea joacă rolul unei femei puternice, care decide să se infiltreze într-o sectă doar pentru a-și salva prietenul. Partenerul lui Asli în acest serial este Mehmet Günsür (“Suleyman Magnificul”), în timp ce regia îi aparține lui Emin Alper (cel care a realizat filmul nominalizat la Cannes, “Burning days”).

După “Arayış”, Asli a mai filmat și serialul „Benim Adım Farah” (“Mă numesc Farah”), adaptarea unei producții argentiniene “La Chica que Limpia” (adaptată în SUA ca “The Cleaning Lady”). Producția va putea fi văzută la Fox Turcia la anul, iar din distribuția ei mai fac parte Oktay Çubuk, Firat Tanis și Ali Sürmeli.

Asli a început de curând și un nou sezon la teatru. Iarna aceasta ea va avea noi reprezentații ale piesei “Sırça”, în care joacă alături de Ipek Bilgin și Güven Murat Akpınar (foștii ei colegi din “Mireasa din Istanbul”), dar și de Cem Yiğit Üzümoğlu. “Sırça” (în traducere “Sticla”) este adaptarea celebrei piese scrise de Tennessee Williams în 1944, “Menajeria de scticlă” (“The Glass Menagerie”).

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton