Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actriţa Beren Saat (“Iubire ascunsă”) aşteaptă un copil?

Actriţa Beren Saat (“Iubire ascunsă”) aşteaptă un copil?

de Redactia Tvmania

Beren Saat şi soţul ei, cântăreţul Kenan Doğulu, vor deveni părinţi anul acesta, anunţă haberturk.com. Vestea că Beren este însărcinată în 3 luni a fost dată de jurnalistul Bilal Özcan în cadrul unei emisiunii de la postul Show TV, acesta precizând că a aflat acest lucru de la un apropiat al lui Kenan.

Până în prezent, nici Beren, nici Kenan nu au confirmat sau infirmat informaţia. Cei doi formează un cuplu din 2012, iar în 2014 s-au căsătorit pe o plajă din Malibu. Înainte de Kenan, Beren a mai fost căsătorită cu actorul Bülent Inal, pe care l-aţi văzut în serialul “La umbra teilor”.

Despre cum şi-a cunoscut actualul sot, actriţa a povestit într-un interviu acordat revistei TV Satelit: “Îl ştiam pe Kenan de la concerte şi de la TV, el fiind un muzician cunoscut în ţara mea. Îl admiram, dar nu îmi imaginam că, într-o zi, vom deveni soţ şi soţie. Întâlnirea noastră a avut loc într-un cerc de prieteni comuni. A fost dragoste la prima vedere şi, la puţin timp, mi-am dat seama că el este cel pe care îl căutam”.

Pe Beren Saat (33 de ani) o puteţi vedea în prezent în serialul “Iubire ascunsă” la Pro 2 (alături de Kıvanç Tatlıtuğ), dar şi în producţia “Răzbunarea” (“Intikam”), difuzată de AXN White. Anul trecut aţi urmărit-o la Kanal D în serialul de apocă “Kösem”, unde i-a dat viaţă sultanei cu acelaşi nume la tinereţe.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton