Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Bergüzar Korel este însărcinată a treia oară. Motivul pentru care a făcut anunțul foarte devreme

Actrița Bergüzar Korel este însărcinată a treia oară. Motivul pentru care a făcut anunțul foarte devreme
8

de Redactia Tvmania

Frumoasa turcoaică, măritată din 2009 cu Halit Ergenç, cu care are doi băieți, de 11, respectiv 1 an, a anunțat recent, pe contul său de Instagram, că a avut parte de o surpriză uriașă: așteaptă iar un copil! Iar această a treia sarcină îi schimbă total planurile profesionale.

 

Cu doar o lună în urmă, pe 8 martie, Bergüzar Korel urca pe contul său de Instagram o poză care o arată transfigurată de fericire, ținându-l în brațe pe Can imediat după nașterea băiețelului, anul trecut. Postarea marca aniversarea de 1 an a celui de-al doilea copil al lui Bergüzar și Halit Ergenç, Can, născut în martie 2020 chiar când lumea întreagă intra în carantină din cauza pandemiei. Bergüzar și Halit, care și-au început relația pe platourile de filmare ale celebrului serial „1001 de nopți”, sunt căsătoriți din 2009 și mai au un băiețel, Ali, de 11 ani.

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 

 

O postare distribuită de Berguzar Korel (@berguzarkorel)


 

Iar acum, Bergüzar este iar gravidă! Anunțul l-a făcut actrița însăși, pe 2 aprilie, pe Instastories, explicând că e vorba de o surpriză uriașă, pentru ea și toată familia, surpriză care îi schimbă total planurile. Iată declarația actriței:

 

„După trei ani în care am stat departe de micile ecrane, am descoperit cu surprindere că sunt însărcinată, în timp ce mă pregăteam să mă întorc pe platourile de filmare ale serialului „Kanli Yayin”, unde sunt implicată și în partea creativă și pe care îl pregătim de luni de zile, cu o echipă foarte valoroasă. Deși faptul că sunt însărcinată nu înseamnă că nu mai pot lucra, din păcate, trebuie să amânăm filmările din cauza pandemiei, iar în acest caz, schimbarea fizică prin care voi trece eu nu se potrivește cu povestea personajului meu.

Să fiu prinsă între bebelușul nostru și un proiect la care am lucrat de luni de zile, alături de oameni speciali, este foarte greu pentru mine…

Am lucrat cu oameni extraordinari de-a lungul întregului proces. Regizorul nostru Can Ulkay, scenaristul Selim Erkul, producătorii Ahmet Kayimtu și Julia Berköz, compania Sara Studios și toată familia Exxen…

Tuturor colegilor mei, de la care am învățat atâtea, mulțumesc și sper ca drumurile noastre să se întâlnească iar, în viitor”.

72222281_472534336700424_3125108201929437018_n (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

O situație delicată

Aceasta este așadar explicația pentru care Bergüzar Korel anunță așa devreme că e însărcinată, printr-o declarație care nu e una tipică pentru un asemenea eveniment fericit: actrița permite astfel echipei serialului „Kanli Yayin” să continue lucrul și să-i caute, probabil, o înlocuitoare.

Toată situația e cu atât mai delicată cu cât Bergüzar Korel, pe care am văzut-o ultima dată în „Patria mea ești tu”, alături de soțul ei, explica în februarie că, deși nu intenționa să revină pe platourile de filmare căci suntem însă în pandemie și are acasă 2 copii de crescut, vrea să facă o excepție pentru „Kanli Yayin” pentru că îi place foarte mult scenariul (plus, serialul fiind făcut pentru o platformă de streaming, Exxen, are 10 episoade, cel puțin pentru început).

Câteva ore după ce a făcut anunțul, Bergüzar Korel a revenit cu un mesaj de mulțumire: „Nu mai pot ține pasul cu toate mesajele de felicitări pe care mi le-ați transmis. Sunt foarte fericită, vă mulțumesc foarte mult”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton