Homepage  / Vedete străine

Actrița Bergüzar Korel se întoarce pe platourile de filmare. Aflați în ce proiect va juca

Actrița Bergüzar Korel se întoarce pe platourile de filmare. Aflați în ce proiect va juca
8

de Anda Dincă,

Cunoscuta actriță Bergüzar Korel (protagonista serialelor “1001 de nopți” și “Patria mea ești tu!”) se va întoarce în curând pe platourile de filmare, după o absență de 4 ani, timp în care s-a dedicat familiei.

Conform yenicaggazetesi.com.tr, Bergüzar va începe filmările la o peliculă dramatică intitulată “10 saniye” (“10 secunde”). Povestea acestui film se va țese în jurul unei mame și a unei profesoare.

Al doilea rol principal feminin va fi interpretat de Bige Önal, pe care o stiți din “Dragostea pluteste în aer” și „The Protector”. Scenariul va fi semnat de Erdi Işık (“Yargi”), în timp ce de regie se va ocupa Ceylan Özgün Özçelik. Producătorul acestei pelicule va fi Emre Oskay, șeful companiei SKY Films.

Ultima oară, pe micile ecrane din Turcia, Bergüzar Korel a apărut în 2016-2018 în producția de epocă “Patria mea ești tu!” (care a fost difuzată și la noi de Kanal D). Ulterior a mai jucat într-un film la cinema, “Bir Aşk İki Hayat” (2019), alături de Engin Akyürek.

Când se pregătea să înceapă filmările la serialul “Kanli Yayin” a aflat că este însărcinată cu cel de-al 3-lea copil și a ales să se retragă din distribuție. În 2021 a avut o apariție specială într-un film Netflix alături de soțul ei, actorul Halit Ergenç, o comedie cu acente dramatice “Azizler” (“Sfinți”).

Bergüzar și secretele căsniciei fericite cu Halit Ergenç

În noiembre 2021, Bergüzar Korel (40 de ani) și Halit Ergenç (52 de ani) au devenit părinți pentru a treia oară. Actrița a adus pe lume o fetiță, care a primit numele de Leyla.

Ea și Halit mai au împreună doi băieți, pe Ali, de 13 ani, și pe Han în vârstă de 3 ani. Bergüzar și Halit s-au îndrăgostit la filmările serialului “1001 de nopți” (“Binbir Gece”, 2006), iar în 2009 s-au căsătorit. 

Actrița a povestit într-un interviu acordat revistei “Elle” Turcia că, după atâția ani de mariaj, continuă să aibă o relație frumoasă cu protagonistul serialului de succes “Suleyman Magnificul”: “Halit, ca și tatăl meu, este devotat familiei sale, în plus mă simt liberă cu el. Nu există reguli, nici obligații în viața noastră. Există doar libertate, o libertate creată de noi doi. Pentru prima dată, trăiesc fiecare moment cu o persoană și mă simt atât de liberă și fericită. Pentru mine, cea mai mare calitate a lui Halit și motivul pentru care sunt fericită cu el este că m-a învățat să comunic. M-a învățat că putem rezolva totul vorbind, să nu ascund nimic și să spun tot ce gândesc și simt”.

În prezent, cei doi soți locuiesc la Londra, însă au fost la fel de implicați ca și alți colegi de breaslă de-ai lor în acțiunile caritabile organizate pentru victimele cutremurelor din Turcia. 

bergun-327854765_524033369761938_6183125326154806313_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

foto: Instagram/berguzarkorel

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton