Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Cameron Diaz se simte împăcată că a renunțat la cariera de la Hollywood

Actrița Cameron Diaz se simte împăcată că a renunțat la cariera de la Hollywood

de Redactia Tvmania

Actrița Cameron Diaz (47 de ani) a dezvăluit într-un interviu acordat lui Gwyneth Paltrow, pentru platforma Goop, că este împăcată cu decizia de a face un pas în spate în cariera ei hollywoodiană.

Am simțit pace în suflet pentru că în sfârșit puteam avea grijă și de mine. E un lucru ciudat de spus, știu că mulți oameni nu vor înțelege, dar a fost foarte intens să lucrez la nivelul la care am ajuns, să fiu o persoană atât de publică și să mă expun atât de mult”, a povestit actrița din „Masca” și „Îngerii lui Charlie”.

M-am oprit și mi-am analizat viața. Când faci un film… ei te dețin. Ești acolo 12 ore pe zi, luni întregi, și nu ai timp de nimic altceva. Am continuat așa multă vreme, muncind, făcând filme, măcinându-mă. Nu am avut timp de viață personală.”

Cameron Diaz spune că și-a dat seama că vrea altceva de la viață când a împlinit 40 de ani și după ce și-a întâlnit viitorul soț, pe rockerul Benji Madden (41 de ani), cu care s-a căsătorit în 2015 și cu care are acum o fetiță de câteva luni.

Ne-am căsătorit relativ imediat pentru că am realizat că trebuie să facem asta. Sunt mai în vârstă ca el, nu cu mult, dar și el se afla în acel moment al vieții în care voia același lucru ca și mine”, a mai spus Cameron Diaz.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton