Homepage  / Vedete

Actriţa Cynthia Klitbo, agresată de soţul isteric

Actriţa Cynthia Klitbo, agresată de soţul isteric

de Redactia Tvmania

Actriţa de telenovele Cynthia Klitbo părea să aibă o viaţă de familie frumoasă, până când şi-au băgat coada tabloidele din Mexic, care au descoperit altceva. Recent internată într-o clinică de chirurgie estetică, Cynthia (47 de ani) ar fi fost agresată verbal, în public, de soţul ei actual, artistul plastic David Gerstein, de 46 de ani.

Cynthia Klitbo David Gerstein

Conform tvnotas.com, acesta ar fi început să ţipe şi să-i vorbească urât Cynthiei pe holurile spitalului, iar apropiaţii spun că aceasta nu a fost prima lui ieşire nervoasă şi că, de mai mult timp, bărbatul se poartă urât cu ea. “Este un nebun, e foarte agresiv, îi vorbeşte foarte urât”, a zis un apropiat al celor doi.

Cynthia Klitbo nu s-a plâns însă niciodată de David, ba din contră, de fiecare dată când a avut ocazia, a declarat cât de mult o iubeşte acesta şi cât de bine se înţelege cu fiica ei, Elisa Fernanda, de şapte ani, rezultată în urma relaţiei cu Ruben Lira. Singurul lucru care o întristează pe actriţă este că nu a reuşit, până acum, să rămână însărcinată cu David.

Cât priveşte cariera, Cynthia a jucat, anul acesta, în telenovela “De que te quiero, te quiero” şi va începe filmările, în câteva luni, la remake-ul serialului “El Manantial” (2001).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton