Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița de telenovele Danna Garcia a fost reinfectată cu coronavirus. Care este starea sa de sănătate

Actrița de telenovele Danna Garcia a fost reinfectată cu coronavirus. Care este starea sa de sănătate

de Redactia Tvmania

La câteva săptămâni de când Danna García a fost externată după ce a întâmpinat complicații din cauza coronavirusului, actrița a anunțat pe rețelele de socializare că testele au confirmat că este reinfectată cu noul virus. 

„Voi fi bine, vom fi toți bine. Vom reuși din nou”, a scris actrița alături de un vechi filmuleț în care apare alături de fiul său Dante pe care nu l-a mai văzut de mai bine de o lună.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

@dannagarciao reaparece luego de anunciar ayer que tiene otra vez #coronavirus 😷🙏 #fuerzadanna

A post shared by ElGordoyLaFlaca (@elgordoylaflaca) on


La sfârșitul lunii martie, protagonista telenovelelor Pasión de gavilanes și Qué bonito amor, confirmase că se recuperează favorabil de coronavirus, după ce a petrecut o săptămână în spital. Cu toate acestea, ea a trebuit să rămână izolată în urma indicațiilor medicale, pentru a evita orice contagiune cu terții.

Cu acest nou diagnostic, actrița va continua în izolare strictă până va obține rezultate mai favorabile.

Danna (42 de ani), pe care o știm din telenovele celebre, precum „Cafea cu parfum de femeie’ (1994) sau mult mai recenta „Amazoanele’ (2016), a luat cel mai probabil virusul în Spania, unde a călătorit la începutul lui martie. La întoarcerea în Mexic, prevăzătoare, mai ales că începuse deja să se simtă rău, actrița s-a autoizolat de soț, scriitorul și jurnalistul spaniol Iván González, și de fiul lor de trei ani, Dante. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton