Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița de telenovele Esmeralda Pimentel recunoaște că a fost victima abuzului sexual

Actrița de telenovele Esmeralda Pimentel recunoaște că a fost victima abuzului sexual

de Redactia Tvmania

Esmeralda Pimentel (30 de ani) cunoscută pentru rolurile avute în telenovelele „Pentru că te iubesc” sau „Cum m-am îndrăgostit” a recunoscut că a fost abuzată sexual și că dorește să ajute victimele care trec prin aceeași situație ca a ei, relatează People en Espanol. 

 Actrița a menționat că vrea să profite de celebritatea ei pentru a putea promova problemele confruntate de femeile care încearcă să depășească aceste abuzuri:

„Am mărturisit acest lucru (abuzul sexual de care ea a suferit n.r) intenționat, pentru că este important să mă folosesc de oportunitățile pe care le am precum faptul că sunt în fața camerelor și a microfoanelor și pot spune că AJUNGE! și să continui zicând că ESTE  TIMPUL ca adulții, autoritățile în grija cărora ne aflăm să fie responsabili de copilăria noastră”. 

Esmeralda a fost rezervată în declarațiile legate de agresiunea suferită, dar a cerut înțelegere și un tratament decent față de toate victimele care confruntă aceste probleme. 

„Din păcate cazul meu este încă unul în plus față de milioanele existente deja în lume. Nu am ce detalii să relatez vă rog doar că din moment ce eu împărtășesc acest lucru, ori victimele care împărtășesc experiențele trăite să vă purtați cu respect, sensibilitate și compasiune și să înțelegeți că este o problemă cu care ne confruntăm în continuare”. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton