Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița de telenovele Rebecca Jones („La doña”) suferă de cancer. Primele declarații ale vedetei

Actrița de telenovele Rebecca Jones („La doña”) suferă de cancer. Primele declarații ale vedetei

de Redactia Tvmania

Actrița Rebecca Jones, pe care o putem vedea în rolul Yeseniei în telenovela „La doña”,  difuzată de PRO 2 începând cu orele 15.30, a anunțat că suferă de cancer ovarian.

Actrița a fost nevoită să renunțe la un turneu național pe care îl susținea în Mexic, cu opera de teatru „Dios mio hazme ayuda por favor”, din cauza unor dureri insuportabile în zona abdominală. În cadrul unui interviu pentru emisiunea „Venteando”, aceasta a declarat că are o tumoare la ovarul stâng, care a fost descoperită cu scurt timp în urmă.

„Am ajuns la urgențe cu dureri extrem de puternice în zona abdominală. După mai multe analize, doctorii mi-au spus ca am o tumoare pe ovarul stâng și că trebuie să o tratez. Vestea bună este că tumoarea nu s-a extins în organism și că toate organele mele sunt în stare perfectă, lucru care este în favoarea mea. Am speranță, sunt optimistă și știu că o să trec cu bine și peste această problemă”, a fost declarația actriței.

Vedeta a spus că va avea trei săptămâni de chimioterapie înainte ca tumoarea să îi fie extirpată. „După operație va trebui să mai continui o perioadă cu chimioterapia”, a completat actrița.

Pe actrița în vârstă de 60  de ani ați mai văzut-o în telenovela „Pasiune interzisă” sau serialul „Senora Acero”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton