Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița de telenovele Sonya Smith s-a reprofilat! Cu ce se mai ocupă acum

Actrița de telenovele Sonya Smith s-a reprofilat! Cu ce se mai ocupă acum

de Redactia Tvmania

Actrița Sonya Smith pe care o știm din telenovelele „Soț de închiriat” sau „Căutând-o pe Elisa” a preferat să se reprofileze în cazul în care actoria nu va mai fi, cândva, o opțiune pentru ea. 

În 2016 Sonya a făcut o pauză de la cariera sa de actiță pentru a studia și a deveni infirmiera, o profesie de care întotdeauna s-a simțit atrasă. 

Chiar dacă nu a renunțat la proiectele sale pe micile ecrane, anul trecut făcând parte din telenovela Telemuno: „Falsa identidad”, Sonya a avut oportunitatea să profeseze într-un spital. 

„La scurt timp după ce am absolvit cursurile am avut oportunitatea să lucrez într-o clinică care se ocupa de persoanele de vârsta a treia, o clinică privată care aparține unui  prieten și care mi-a oferit această oportunitate”, a declarat Sonya Smith pentru People en Espanol. 

Actrița nu știe ce îi va aduce viitorul în domeniul profesional, dar dacă provocările actoricești continuă să vină în viața ei și nu ajunge să practice 100% asistență medicală, știe că nu a dobândit cunoștințele în zadar având în vedere că le poate folosi în orice moment din viața ta.

„Nu este ceva ce voi spune:„ Ei bine, am învățat asta, dar nu îl folosesc ”.

„Este o carieră fascinantă și foarte frumoasă în care simt că de multe ori asistenților medicali – oamenii care lucrează în acest domeniu – nu li se oferă valoarea pe care o merită cu adevărat, deoarece sunt ultima linie și vocea pacienților”, a spus ea

„Este una dintre cele mai grele și mai importante slujbe, pentru că ești ca un punct de mijloc. Trebuie să fii conștient de modul în care este pacientul tău, cum reacționează, ce simte, ce mănâncă, adică este un o slujbă care necesită multă dăruire „, a concluzionat Sonya. 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton