Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița de telenovele Ximena Duque („Îngeri păzitori”) este însărcinată

Actrița de telenovele Ximena Duque („Îngeri păzitori”) este însărcinată

de Redactia Tvmania

Actrița de telenovele Ximena Duque („Îngeri păzitori”) a anunțat că este însărcinată și va deveni mamă pentru a treia oară, la 35 de ani. 

Ximena a preferat să treacă de primul trimestru al sarcinii pentru a putea oferi vestea și fanilor săi. După ce a anunțat pe rețelele de socializare că așteaptă al treilea copil, actrița a explicat de ce a așteptat atât de mult timp:

„În sfârșit vă pot arăta burtica. Nu s-a pus problema să îmi ascund sarcina,  însă am dorit să trec de primele trei luni pentru a mă asigura că totul este în regulă. În urmă cu 2 săptămâni mi-am făcut o ecografie pentru a vedea că bebelușul este bine, iar eu am preferat de fiecare dată să trec peste primele 3 luni înainte de a face anunțul. Știm că bebelușul este foarte bine și vă mulțumesc pentru toate mesajele”, a transmis Ximena Duque pe Instagram. 

Asemeni primelor 2 sarcini, aceaste prime luni nu au fost ușoare pentru actriță:

„Primele luni au fost teribile, la fel și ca sarcina anterioară. Nici nu aveți idee prin tot ce am trecut”, a precizat ea, povestind că acum își poate relua activitatea fizică, în urma indicațiilor primite de la doctor: „Am așteptat să fac trei luni pentru a putea să redevin fizic activă, însă nu am renunțat în această perioadă să merg la pas sau cu bicicleta”. 

 
 
 
 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton