Homepage  / Vedete străine

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç sunt în plin proces de divorț. Cum a fost surprins cântărețul. Primele declarații

Demet Özdemir și Oğuzhan Koç sunt în plin proces de divorț. Cum a fost surprins cântărețul. Primele declarații

de Roxana Mirea,

Frumoasa actriță Demet Özdemir (31 de ani) a anunțat pe Instagram că divorțează de cel care i-a fost soț aproape 8 luni, cântărețul Oğuzhan Koç. Iată cum a fost surprins, în plin proces de divorț, Oğuzhan Koç.

Oğuzhan Koç, în plin proces de divorț de Demet Özdemir

Frumoasa actriță Demet Özdemir (protagonista serialului “Vis de iubire”) s-a căsătorit cu iubitul ei, cântărețul Oğuzhan Koç, anul trecut, în luna august. Recent, actrița a anunțat pe Instagram că divorțează de cel care i-a fost soț aproape 8 luni, cântărețul Oğuzhan Koç. Vestea nu a luat prin surprindere pe nimeni pentru că deja circulau zvonuri legate de divorț.

Este adevărat, am văzut că nu ne putem continua căsnicia și am decis să-i punem capăt. Știm că această decizie, pe care am luat-o cu respect și cu înțelegere reciprocă, ne va afecta familiile și mai ales pe membrii mai în vârstă. Facem tot posibilul să trecem prin acest proces de separare în cel mai sensibil mod, fără a-i supăra în vreun fel. Vă rugăm, dragi ziariști, să abordați acest subiect cu delicatețe”, au scris cei doi în același timp pe conturile lor de Instagram.

Zilele trecute, Demet Özdemir trimisese o firmă de mutări pentru a-i lua lucrurile din casa pe care o împărțea cu fostul partener. Așadar, despărțirea este definitivă, cei doi punând punct căsniciei de 228 de zile, potrivit presei din Turcia.

Ulterior, Oğuzhan Koç a fost surprins cu o trotinetă electrică în Etiler, un cartier din partea europeană a Istanbulului. Cântărețul, care s-a reapucat de sport în timpul fazei de divorț, a zâmbit la camerele de luat vederi când și-a dat seama că este privit. Oğuzhan Koç a fost întrebat „Nu comentați?” de către jurnaliști, întrebare referitoare la divorțul de Demet. El a răspuns: „Mai târziu”. Apoi, a dispărut de pe străzile din Etiler pe un scuter electric.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton