Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actriţa din serialul „Glee”, Lea Michele, s-a logodit

Actriţa din serialul „Glee”, Lea Michele, s-a logodit

de Redactia Tvmania

Actrița Lea Michele (31 de ani) cunoscută pentru rolul său din serialul „Glee”, a anunțat sâmbătă prin intermediul rețelelor de socializare că s-a logodit cu omul de afaceri Zandy Reich.

Vedeta a postat un selfie în care este vizibil frumosul inel de logodnă alături de care a postat descrierea „Da”.

O sursă apropiată cuplului a declarat publicației People că cei doi sunt „extraordinar de fericiți”.

Lea Michele formează un cuplu cu președintele companiei AYR de mai bine de un an, acesta dăruindu-i un inel de 4 carate personalizat la o cunoscută bijuterie din Las Vegas.  Cei doi au fost surprinși împreună pentru prima oară în luna iulie a anului trecut.

Într-un interviu acordat People, Michele spunea că Zandy este cel care o ajută să rămână cu picioarele pe pământ: „Când nu lucrez stau acasă cu familia mea, pisica, cu iubitul și cu oamenii pe care îi iubesc. Este extrem de important să mă deconecrez uneori și să mă concentrez asupra lor, pentru că ei sunt cei care mă cunosc cu adevărat.  Sunt foarte fericită nici măcar nu cred că vă puteți imagina. Nu vorbesc despre viața mea personală, însă mereu spun dacă doriți să vedeți cât de fericită sunt este suficient să vă uitați la fața mea, nu pot ascunde fericirea”, declara aceasta în luna noiembrie.

În luna iulie a anului trecut o sursă declara tot pentru cei de la People că cei doi „sunt prieteni de ani de zile. Nu demult lucrurile au luat un alt mers, iar acum formează un cuplu”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton