Homepage  / Vedete / Vedete străine

FOTO. Actriţa Gaby Espino ar avea un nou iubit, despre care se spun multe

FOTO. Actriţa Gaby Espino ar avea un nou iubit, despre care se spun multe
8

de Redactia Tvmania

La câteva luni de la despărţirea de actorul Arap Bethke, Gaby Espino (40 de ani, „Santa Diabla”, „Cealaltă faţă a Analiei”) se pare că şi-a găsit din nou fericirea, în braţele altui coleg de breaslă.

Conform peopleenespanol.com, noul iubit al lui Gaby ar fi actorul mexican Alejandro de la Madrid (40 de ani). Ei se ştiu încă din 2004, de când au jucat împreună în telenovela columbiană, „Luna, la heredera”.

Gaby Espino are un nou iubit (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În ciuda distanţei dintre ei (Gaby locuieşte în Miami, iar Alejandro în Mexic), prietenia dintre cei doi, care durează de ani de zile, s-ar fi transformat într-o poveste de iubire.

Alejandro se înţelege bine şi cu cei doi copii ai lui Gaby, Oriana de 8 ani (rezultată în urma mariajului cu Cristobal Lander) şi Nickolas, băieţelul de cinci ani pe care îl are cu actorul şi cântăreţul Jencarlos Canela.

Până în prezent, niciunul dintre ei nu au confirmat relaţia, însă actriţa a pus pe Instagram o poză cu ei. Viaţa sentimentală a lui Alejandro este de mai mulţi ani în vizorul presei. Despre el s-a scris că ar fi avut o relaţie cu actriţa Mimi Morales, dar şi că s-ar fi iubit cu un bărbat, modelul şi fotograful Javier Angulo.

În ceea ce priveşte carierele lor, în timp ce Gaby este imaginea mai multor produse de înfrumuseţare şi se ocupă de site-ul ei, gabyespino.com, Alejandro de la Madrid joacă, în prezent, în prima telenovelă muzicală, „Guerra de idolos”, care a avut premiera recent în SUA.

Pe micile ecrane de la noi, el a fost văzut în telenovela „Îngeraşul” (2000).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton