Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Hatice Șendil profită la maximum de carantină

Actrița Hatice Șendil profită la maximum de carantină

de Redactia Tvmania

Frumoasa turcoaică, pe care telespectatorii români o știu din serialele de mare succes „Ziua în care mi s-a scris destinul” şi „Dila”, difuzate de Kanal D, a fost recent invitata unei emisiuni online în Turcia. Actrița a povestit ce face în această perioadă marcată de pandemia de coronavirus și ce planuri profesionale are.

 

„Suntem într-o perioadă în care plângem după ce am pierdut din cauza pandemiei. Dar există speranță, stăm acasă și ne protejăm. Și încercăm să auzim ce ne transmite universul, pentru că nu am mai ascultat de multă vreme”, a declarat, citată de Gecce, Hatice Șendil, care se izolează acasă cu soțul și fiul ei de 3 ani, Can.

 

Întrebată despre când intenționează să se întoarcă pe micile (sau marile ecrane), Hatice Șendil, care nu a mai avut vreun proiect tv din 2016 încoace,  a detaliat:

„Mi se pune des această întrebare, poate e o pauză lungă, dar a fost ceva ce a trebuit să fac. Profesia mea e foarte importantă pentru mine. Pe de altă parte, traversez o perioadă foarte productivă, citesc mult, mă uit la filme, mă odihnesc, încerc să scriu. Dar bineînțeles că mă voi întoarce”.

 

Hatice Șendil (36 de ani) s-a căsătorit pe 29 mai 2015 cu actorul și producătorul Burak Sağyaşar (32 de ani), cel care l-a jucat pe doctorul Pedro în ultimul sezon al serialului „Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii”. Apoi, pe 16 mai 2017 s-a născut Can, băiețelul lor, iar de atunci Hatice s-a dedicat familiei.

 

„Sunt fericită că voi juca cel mai important rol din viaţa mea, acela de mamă. Ştiu că nu se compară cu niciun alt rol. Simt că împlinirea mea, ca femeie, acum se desăvârşeşte’, ne declara Hatice în 2017, cu puţin timp înainte de a naşte. Tot atunci actriţa ne-a spus că intenţionează să stea departe de platourile de filmare: „Voi sta atât timp cât va fi nevoie. Nu aş vrea să îmi neglijez cariera, dar nici nu vreau să îmi las copilul în grija unei bone. Sunt sigură că voi reuşi să le împac pe amândouă”.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton