Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Hillary Duff s-a căsătorit. Primele detalii despre eveniment

Actrița Hillary Duff s-a căsătorit. Primele detalii despre eveniment

de Redactia Tvmania

 Actrița și cântăreața Hilary Duff a făcut pasul cel mare alături de iubitul său, Matthew Koma. Cei doi au decis să facă pasul cel mare după aproape 3 ani de relație.    Deși se află la a doua căsnicie, artista a preferat să organizeze un eveniment discret în grădina casei în care locuiesc, sâmbătă, 21 decembrie. Cei doi au împreună o fiică născută în luna octombrie a anului trecut și și-au anunțat logodna în mai 2019.  Hillary a postat și prima fotografie de la eveniment, însă nu a oferit detalii despre ceea ce s-a întâmplat în ziua cea mare.  „A fost un fest-love - o ceremonie mică și intimă la casa ei alături de prieteni și familie”, a declarat o sursă pentru site-ul Just Jared despre nunta cuplului.

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

This.

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Stilista vedetei, Jessica Paster, a tachinat o nuntă pe Instagram în ziua în care a spus „da” și a postat pe Instagram o fotografie cu un superb buchet de bujori alături de care a scris: „Solstițiul de iarnă … O zi de iubire”.

Fosta vedetă a canalului Disney a mai fost căsătorită cu jucătorul de hochei profesionist NHL Mike Comrie, de care a divorţat în 2016. Cei doi au împreună un băieţel, Luca Cruz Comrie, în vârstă de 5 ani.

Hilary Duff, în vârstă de 31 de ani, a devenit cunoscută publicului datorită rolului său din sitcomul „Lizzie McGuire”, dar și din filmul ‘Agnt Cody Banks’.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton