Homepage  / Vedete

Actriţa Irán Castillo a fost sechestrată

Actriţa Irán Castillo a fost sechestrată

de Redactia Tvmania

Din ce în ce mai multe actriţe de telenovele devin victimele unor delincvenţi în America Latină. După ce, anul trecut, Monica Spear a fost omorâtă pe o autostradă din Venezuela, acum Irán Castillo (38 de ani) a fost sechestrată pe 1 mai şi eliberată câteva zile mai târziu, după ce a fost răscumpărată.

Irán Castillo

Cei de la tvnotas.com au aflat mai multe despre acest caz prin intermediul unui apropiat de-al lui Irán.

„Pe 1 mai, în jurul orei 22.00, mai mulţi delincvenţi au răpit-o pe actriţă, însă nu se ştie unde se afla ea în acel moment. Următoarele ore au fost groaznice pentru familia şi prietenii lui Irán”.

Din păcate, părinţii lui Irán nu au avut bani suficienţi pentru a plăti suma cerută prin telefon de răpitori, aşa că au apelat la mai mulți cunoscuți şi au reuşit să o răscumpere pe 4 mai. Conform entretenimiento.univision.com, printre actriţele care au contribuit cu bani s-au numărat Gloria Trevi şi Verónica Castro.

Momentan, Irán nu este în stare să dea vreo declaraţie, pentru că nu şi-a revenit în urma traumei suferite. Mama actriţei, Martha Pinzón, le-a mărturisit ziariştilor că totul a fost un „coşmar” şi că fiica ei este bine din punct de vedere fizic, însă psihic este distrusă.

Irán traversa o perioadă bună din punct de vedere profesional. Actriţa era fericită că primise un rol în telenovela „Que te perdone Dios” (remake-ul de la „Îmbrăţişări pătimaşe”), ale cărei filmări au început în ianuarie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton