Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Jenna Dewan a rămas însărcinată la un an jumate după divorțul de Channing Tatum

Actrița Jenna Dewan a rămas însărcinată la un an jumate după divorțul de Channing Tatum

de Redactia Tvmania

Actrița Jenna Dewan (38 de ani) a rămas însărcinată cu Steve Kazee (43 de ani), bărbatul alături de care și-a refăcut viața după divorțul de actorul Channing Tatum. 

Cei doi au confirmat pentru publicația People vestea menționând că: 

„Suntem entuziasmați și extrem de fericiți că ne mărim familia!”, au povestit aceștia despre vestea primului copil împreună. 

Bebelușul va fi primul copil al lui Steve și al doilea al actriței, care mai are o fetiță, Everly, în vârstă de 6 ani alături de Channing Tatum cu care a fost căsătorită timp de 9 ani. 

O sursă confirmase pentru aceeași publicație în luna octombrie a anului trecut că cei doi  formează un cuplu de câteva luni, la scurt timp după ce actrița divorțase de Channing în primăvara lui 2018. 

Jenna Dewan a preferat să facă relația publică abia în luna iunie a acestui an prin intermediul unei postări pe pagina sa de Instagram 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Speaking of peace….❤️

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

Jenna și Channing, divorț după 9 ani de căsnicie

 

Channing Tatum și Jenna Dewan și-au anunțat despărțirea în aprilie 2018, continuând să-și respecte în mod egal responsabilitățile în vederea creșterii fiicei lor. Cei doi au apelat la un aranjament legal în privința custodiei, iar de atunci fiica lor își petrece timpul în mod egal cu ambii părinți, acestia fiind foarte atenți ca micuța să nu fie afectată de despărțirea lor. 

Anunțul iminentului divorț a fost postat simultan de cei doi îndrăgiți actori pe social media, ținând să puncteze că vor rămâne în continuare prieteni și vor păstra o relație bună de dragul fetiței lor: 

„Ne-am îndrăgostit acum mulți ani și am parcurs un drum magic împreună. Nimic nu s-a schimbat în legătură cu dragostea ce ne-o purtam, dar iubirea este o aventură frumoasă care, momentan, ne duce pe căi diferite. Nu există secrete sau evenimente urâte care să stea la baza deciziei noastre. Suntem doi cei mai buni prieteni care realizează că este timpul să se ajute unul pe celalalt, să traiasca cea mai fericită și împlinită viață posibilă. Suntem în continuare o familie și vom fi întotdeauna parinți iubitori și dedicați pentru Everly” – a fost mesajul postat de cei doi și semnat “Chan & Jenna”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton