Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Jenna Dewan s-a logodit cu Steve Kazee, la 5 luni după ce au anunțat că vor avea un copil

Actrița Jenna Dewan s-a logodit cu Steve Kazee, la 5 luni după ce au anunțat că vor avea un copil

de Redactia Tvmania

Actrița Jenna Dewan (39 de ani) și partenerul ei, Steve Kazee (44 de ani), s-au logodit, la cinci luni de când au anunțat că vor avea un copil împreună.

 

Actrița a oferit vestea prin intermediul unei postări pe Instagram și a unui mesaj emoționant alături de o fotografie cu ea și Steve. 

„O viață întreagă în care să iubesc și să cresc alături de tine.. inima mea îți aparține”, a scris Jenna. Urmăritorii ei au putut observa și un impresionant inel de logodnă.

Steve a publicat și el aceeași imagine, alături de o descriere specială. „Când te vei trezi dimineața, îți voi săruta ochii și îți voi spune că te-am iubit în toți acești ani.”

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

A lifetime to love and grow with you…you have my heart ❤️

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on


 

Cuplul a anunțat prin intermediul revistei People că vor deveni părinți în luna octombrie a anului trecut. Jenna mai are un copil, pe Everly, în vârstă de 6 ani, din relația cu fostul ei soț, actorul  Channing Tatum.

Jenna Dewan și Steve Kazee sunt împreună din octombrie 2018, iar vestea a venit la scurt timp după ce ea și actorul Channing Tatum s-au despărțit după o căsătorie de 9 ani. Jenna și Channing au decis să rămână în relații apropiate de dragul fiicei pe care o au împreună. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton