Homepage  / Știri

Actrița Kirstie Alley a murit, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Mesajul emoționant transmis de John Travolta

Actrița Kirstie Alley a murit, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare. Mesajul emoționant transmis de John Travolta
7

de Cătălina Matei,

Cunoscuta actriță de comedie, extrem de populară în anii ’80, Kirstie Alley a murit la vârsta de 71 de ani. Vestea a fost confirmată de copiii vedetei prin intermediul conturilor oficiale de pe rețelele de socializare.

Kirstie Alley a murit la 71 de ani

Cunoscută mai ales pentru rolurile sale din serialul „Cheers” și din seria „Uite cine vorbește! / Look Who’s Talking”, unde a jucat alături de John Travolta, Kirstie Alley fusese diagnosticată recent cu cancer. Din păcate, actrița a pierdut lupta cu bolal incurabilă.

Vestea morții sale a fost confirmată luni seară de copiii săi, Lillie Price Stevenson și William True Stevenson, potrivit Variety. Aceștia au distribuit o declarației prin intermediul conturilor oficiale de pe rețelele de socializare.

Tuturor prietenilor noștri, de pretutindeni din întreaga lume… Suntem triști să vă informăm că mama noastră incredibilă, firavă și iubitoare s-a stins din viață după o luptă cu cancerul, descoperit de curând. A fost înconjurată de familie și a luptat cu multă putere, lăsându-ne cu bucuria ei nesfârșită de a trăi și de orice aventuri care o așteaptă. Pe cât de emblematică a fost pe ecran, a fost o mamă și o bunică și mai uimitoare”, au transmis cei doi copii ai actriței.

Kirstie Louise Alley, pe numele său complet, a fost cunoscută mai ales pentru rolul Rebecca Howe din serialul NBC „Cheers”, despre viața patronilor unui bar din Boston, pentru care a câștigat în 1991 premiul Emmy la categoria „Cea mai bună actriță în rol principal într-un serial de comedie”.

De asemenea, ea a câștigat un al doilea Emmy pentru interpretarea unei mame singure care își crește fiul autist în filmul „David to Madness” din 2020.

Popularitatea ei a crescut și mai mult în 1989, când a început să joace alături de John Travolta în „Uite cine vorbește! / Look Who’s Talking”.

De altfel, Travolta i-a adus un omagiu actriței luni seară, postând pe Instagram o fotografie cu Kristie Alley când era tânără. „Te iubesc, Kristie! Știu că ne vom vedea din nou!”, a scris actorul.

În ultimii ani, a avut numeroase apariții în emisiuni de divertisment precum „Dancing With the Stars” sau „The Masked Singer”. De asemenea, în 2013 a jucat în propriul sitcom intitulat „Kirstie”, dar care a fost anulat după primul sezon.

Girls Premiere in New YorkIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton