Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Kristen Stewart este pregătită să se căsătorească

Actrița Kristen Stewart este pregătită să se căsătorească

de Redactia Tvmania

Relația dintre actrița Kristen Stewart și iubita sa, Dylan Meyer este tot mai serioasă, iar dovadă stă faptul că cele două se pregătesc să facă pasul cel mare. 

 
În cadrul unui interviu acordat jurnalistului Howard Stern Kristen a declarat faptul că abia așteaptă să facă acest pas, însă în același timp nici nu se grăbește: 
„Da, vreau să facem asta, dar cred că lucrurile bune se întâmplă rapid.” Cele două se cunosc de șase ani, însă ele au început să iasă de puțin timp. În această vară, ele au fost surprinse sărutându-se în New York, iar în acel moment cei mai mulți au speculat faptul că sunt împreună. Chiar dacă au trecut doar câteva luni de când relația lor a devenit publică, Kristen Stewart are deja gânduri serioase.

Kristen nu a dezvăluit care sunt planurile ei exacte de a o cere în căsătorie pe Dylan, care este scenaristă, („Nu pot să spun chiar acum pentru că va afla”), dar a spus că are câteva idei.

„Am câteva planur care sunt foarte frumoase. Este destul de greu de zis. Sunt destul de impulsivă. În ziua în care am întâlnit-o, toate lucrurile s-au schimbat pentru mine. Vreau să fac acest lucru și să vorbesc despre asta, dar pur și simplu nu pot”, a spus ea.

Kristen a adus în discuție și felul în care vede ea căsătoria și faptul că dorința de a se căsători nu este „legată de niciun fel de convenție, ci mai degrabă de ceea ce simți și când simți că e momentul. Nu mi se pare că are de a face cu un fel de standard patriarhal, dar sunt recunoscătoare pentru relația pe care o am și pentru prietenii și familia mea, care înseamnă mai mult pentru mine.”

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton