Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Lashana Lynch intră temporar în pielea agentului 007. Vestea a generat un val de ură împotriva ei

Actrița Lashana Lynch intră temporar în pielea agentului 007. Vestea a generat un val de ură împotriva ei

de Redactia Tvmania

Actrița de origine britanică Lashana Lynch scrie istorie în franciza James Bond. Aceasta a povestit, în cadrul unui interviu pentru publicația britanică Harper’s Bazaar, că preia, pentru o scurtă perioadă de timp, rolul agentului 007, în următorul film Bond - „No Time To Die”.

Lashana devine astfel prima femeie care interpretează acest rol, după ce în trecut, în rolul spionului 007 i-am putut vedea pe actoriii Roger Moore, Sean Connery, Pierce Brosnan sau Daniel Craig. 

Publicația notează că Lynch nu preia rolul de la Daniel Craig, care este James Bond din 2006 încoace, ci „moștenește titlul de 007 în timp ce Bond se află în exil”. 

Reacția din partea publicului a fost însă atât de vehementă (și negativă), încât actrița de culoare a decis să își închidă toate conturile de social media.  

„Sunt o femeie de culoare, orice altă femeie de culoare ar fi fost distribuită în acest rol am fi purtat aceeași conversație. Ar fi fost victima acelorași atacuri, aceleași abuzuri. Dar asta confirmă că, dacă purtăm această converație și toate aceste lucruri se întâmplă, sunt parte din ceva revoluționar care ar putea schimba mentalități”, a declarat Lynch pentru Harper’s Bazaar.

Lashana Lynch va debuta în franciza James Bond odată cu lansarea peliculei „No Time to Die”,programată în aprilie 2021, ultima în care Daniel Craig va interpreta rolul celebrului spion. Lasha va juca rolul lui Nomi, un personaj care, după spusele sale, va aduce  o „perspectivă feminină proaspătă, subtil creionată, credibilă, poate chiar puțin incomodă”. 

Lashana Lynch are 32 de ani și  5 filme de lung metraj in palmares.  

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton