Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Laura Flores („Suflet călător”) pleacă de la Telemundo. Află ce planuri de viitor are

Actrița Laura Flores („Suflet călător”) pleacă de la Telemundo. Află ce planuri de viitor are

de Redactia Tvmania

După cinci ani în care a avut contract exclusiv cu postul de televiziune Telemundo, actrița Laura Flores, cunoscută pentru rolul din telenovela „Suflet călător” sau „Cine-i cine”, difuzată de curând de postul PRO 2, va pleca de la Telemundo imediat după ce va încheia filmările pentru telenovela „Mi familia perfecta”.

Actrița a declarat pentru People en Espanol că cei 5 ani alături de Telemundo „au fost o binecuvântare”, timp în care a fost protagonista a 4 producții.

„Sunt extrem de mulțumită de reușitele muncii mele în cei cinci ani. În această vară îmi voi dedica timpul familiei și copiilor mei”, a completat aceasta.

 

Odată cu încheierea contractului de exclusivitate, potrivit aceleiași surse, actrița ia în calcul revenirea în cadrul companiei Televisa, companie în cadrul căreia și-a început cariera cu telenovela „Gotita de amor”. 

 

„Sper să revin la Televisa. În ziua de azi s-au schimbat jocurile în lumea televiziunii, iar proiectele sunt alese în funcție de scenariu dar și de public. Am fost în dicuții cu câțiva producători. Voi avea însă întâlniri și cu alte companii”, a mărturisit Laura Flores.

 

De o bună bucată de timp actrița s-a mutat cu familia în Statele Unite: „Copiii mei sunt obișnuiți să trăiască aici. Eu călătoresc foarte mult în Mexic mulțumită job-ului meu dar și pentru a-mi vizita sora”, a mai spus aceasta.

În timp ce actrița își decide viitorul profesional, în Mexic va avea loc premiera ultimei sale telenovele produsă de Telemundo, „Mi familia perfecta”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton