Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Lily James, din „Război și pace”, va juca într-o nouă mini-serie

Actrița Lily James, din „Război și pace”, va juca într-o nouă mini-serie

de Redactia Tvmania

Actrița Lily James (30 de ani), pe care o vedeţi la Happy Channel în fiecare duminică, în producţia de epocă „Război și pace” (2016), în rolul Natașei Rostova, nu duce lipsa de proiecte bune. Ea va juca în perioada următoare în „The Pursuit of Love”, o mini-serie în trei părţi, adaptarea cărţii omonime scrisă de Nancy Mitford în 1945.

Acţiunea mini-seriei, care va fi difuzată de BBC, are loc în Anglia interbelică, iar Lily (pe care aţi mai văzut-o la noi şi în serialul „Downton Abbey”) o interpretează pe Linda, o tânără capricioasă curtată de bărbaţi puternici. În afară de „The Pursuit of Love”, anul acesta Lily va mai apărea în două pelicule, „The Dig” şi „Rebecca”. 

Mini-seria „Război și pace” (War & Peace), începută pe 19 ianuarie, are 6 episoade și a fost realizată după scenariul lui Andrew Davies („Mândrie și prejudecată”, „Bâlciul deșertăciunilor”, „Doctor Jivago”) și filmată în Lituania, Letonia și Rusia. Romanticul prinț Andrei Bolkonski este interpretat de James Norton, iar introvertitul Pierre Bezuhov de Paul Dano, iar din distribuție mai fac parte Jim Broadbent, Brian Cox, Gillian Anderson, Greta Scacchi, Mathieu Kassovitz sau Stephen Rea.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton