Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Lily James pregătește două proiecte noi

Actrița Lily James pregătește două proiecte noi

de Redactia Tvmania

Lily James (31 de ani) a semnat deja contractele pentru două filme noi, care vor fi prezentate la târgul anual de filme de la Cannes (desfășurat anul acesta, în premieră, doar virtual, între 22 și 26 iunie), informează deadline.com. 

Îndrăgita actriță britanică pe care am văzut-o în „Cenușăreasa”, „Downton Abbey”, „Baby Driver”, „Darkest Hour. Ziua decisivă” și „Mamma Mia! O luăm de la capăt” va fi protagonistă în „The Paris Trap” și în „Peggy Jo”. 

Pelicula „The Paris Trap” este regizată de reputatul autor argentinian Pablo Trapero, care a gândit acest thriller „în stil hitchcockian”. Personajul jucat de Lily James este o tânără americancă prinsă într-o operațiune guvernamentală secretă în timp ce se află într-o călătorie la Paris. Ea trebuie să facă față multor provocări și să scape cu viață din capcana care i-a fost întinsă. Filmările vor avea loc la Paris și sunt programate pentru începutul anului 2021.  

Al doilea film al actriței este o dramă, „Peggy Jo”, semnată de celebrul regizor australian Philip Noyce („Liniște apăsătoare”, „Jocuri patriotice”, „Sfântul”, „Un american liniștit”, „Salt”). Povestea este inspirată din viața unui personaj real. Peggy Jo a existat cu adevărat și era o spărgătoare de bănci care se îmbrăca în bărbat în timpul jafurilor pe care le comitea. 

Tot în cursul acestui an, o vom vedea pe Lily James în rolul principal din filmul „Rebecca”, noua ecranizare produsă de Netflix după celebrul roman al scriitoarei Daphne Du Maurier. Rolul lui Maxim De Winter, frumosul său soț aristocrat, va fi jucat de Armie Hammer („Rețeaua de socializare”, „Strigă-mă pe numele tău”), iar Kristin Scott Thomas o va juca pe amenințătoarea menajeră Mrs. Danvers.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton