Homepage  / Vedete româneşti

Actrița Michaela Prosan din „Fructul Oprit” a născut! Prima imagine cu bebelușul

Actrița Michaela Prosan din „Fructul Oprit” a născut! Prima imagine cu bebelușul
5

de Redactia Tvmania

Michaela Prosan, cunoscută pentru rolurile din serialele românești „Fructul oprit' și „Sacrificiul”, a născut. Actrița a publicat recent prima imagine cu bebelușul. În descrierea fotografiei, Michaela a scris: „Suflet iubit”. Astă vară, tânăra actriță dezvăluia sexul bebelușului ei, un băiețel.

Toată lumea o știe pe Michaela Prosan din serialul Fructul Oprit de la Antena 1, însă de data această iată că fanii actriței pot face cunoștință și cu copilul ei. Vedeta a devenit mamă în urmă cu scurt timp, iar astăzi a împărtășit cu urmăritorii primele imagini cu bebelușul.

Michaela Prosan a pregătit o ședință foto specială pentru a imortalia fotogarfiile cu bebelușul său, iar aceasta a postat o imagine în timp ce îl ține pe cel mic în brațe.

Actrița a ținut sarcina secretă până în momentul în care burtica de gravidă era mai mult decât evidentă. În acel moment, ea a participat la o ședință foto, în urma căreia a publicat imaginile pe rețelele de socializare. La una dintre pozele publicate, actrița a ținut să menționeze că va simți lipsa acestor momente speciale din viața oricărei femei.

„Îmi vor lipsi momentele astea…’, a scris ea pe Instagram.

Actrita-Michaela-Prosan-179147694_10221927892798776_2219069034009465221_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton