Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Michelle Williams a devenit mamă pentru a doua oară

Actrița Michelle Williams a devenit mamă pentru a doua oară

de Redactia Tvmania

Actrița Michelle Williams și partenerul ei, regizorul Thomas Kail, au devenit părinți.

Cei doi s-au logodit la scurt timp după ce actrița a rămas însăcinată și se pare că s-au căsătorit în secret anul acesta în luna martie.  Pentru Michelle Williams, acesta este cel de-al doilea copil, fiica pe care o are din căsătoria cu regretatul Heath Ledger, Matilda, are 14 ani. Pentru regizorul Thomas Kail, acesta este primul copil.

La finalul lunii martie, actrița în vârstă de 39 de ani a fost fotografiată de către paparazzi alături de Thomas Kail în New York, iar amândoi purtau verighete, de aici pornind și speculațiile că ei s-au căsătorit. O sursă a declarat ulterior pentru Us Weekly faptul că aceste zvonuri sunt adevărate.

 

Michelle Williams și Thomas Kail se cunosc de când actrița a filmat pentru Fosse/Verdon. Regia serialului îi aparține chiar lui Thomas. În urma apariției sale în film, Michelle a câștigat și un Premiu Emmy pentru Cea mai bună actriță într-o mini-serie sau film de televiziune.

 

Michelle Williams a mai fost căsătorită cu actorul australian Heath Ledger, care a murit în anul 2008 în urma unei intoxicații cu medicamente și alături de care are și o fetiță, Matilda Rose Ledger, în vârstă de 14 ani.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton