Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Özge Özpirincci („Femeie în înfruntarea destinului”) i-a cucerit și pe spanioli

Actrița Özge Özpirincci („Femeie în înfruntarea destinului”) i-a cucerit și pe spanioli

de Redactia Tvmania

Happy Channel redifuzează, din 16 noiembrie, serialul turcesc „Femeie în înfruntarea destinului”, cu Özge Özpirincci în rolul principal. Producția despre destinul unei femei, Bahar, care trebuie să-și adune forțele și să meargă mai departe pentru cei doi copii ai săi, după ce rămâne pe neașteptate văduvă, a mers bine la noi, dar și în alte părți ale lumii.

Acum, serialul înregistrează audiențe foarte bune în Spania, la postul Antena 3.

Cât despre actrița din rolul principal, Özge Özpirincci, aceasta a avut de curând o apariție episodică pe micile ecrane turcești, dar nu și-a găsit încă alt proiect de lungă durată. În primăvară, Özge fusese anunțată în distribuția unui nou serial turcesc, făcut pentru Netflix, dar producția a fost anulată după ce autoritățile locale s-au arătat deranjate că printre personaje se număra și un homosexual.

 

Este a doua oară când Happy Channel difuzează primul sezon al serialului turcesc „Femeie în înfruntarea destinului’

 

Încã de la lansarea primului sezon, în 2017, serialul turcesc a adunat numeroase premii în palmares: în 2019, premiul pentru ‘Cel mai bun serial tv’ la gala „Kemal Sunal Culture and Art Award’, iar în 2017, la Tokyo Drama Awards, serialul a primit mai multe premii, printre care: ‘Special Award’, „Best Actress’ (pentru Özge Özpirinçci) și ‘ Best Child Actor’ (pentru cei doi copii din serial: Kübra Süzgün and Ali Semi Sefil). Şi în anul 2018 serialul turcesc şi-a adjudecat un premiu, de aceastã datã la categoria Cea mai bună dramă internațională’,  din cadrul Tokyo International Drama Festival.

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton