Homepage  / Vedete străine

Actrița Paula Echevarría și iubitul ei, fostul fotbalist Miguel Torres, și-au botezat băiețelul

Actrița Paula Echevarría și iubitul ei, fostul fotbalist Miguel Torres, și-au botezat băiețelul
5

de Anda Dincă,

Starul serialului “Velvet”, actrița spaniolă Paula Echevarría (44 de ani), și iubitul ei, fostul fotbalist Miguel Torres (36 de ani), și-au botezat băiețelul. Micuțul, născut pe 11 aprilie 2021, se numește tot Miguel, dar este alintat de către părinți Miki.

Conform publicației “Hola!”, nașii copilului au fost coregraful Poty Castillo și Monica Torres, sora lui Miguel Torres, care, la rândul ei este însărcinată.

“Azi a fost o zi foarte specială pentru noi”, au declarat Paula și Miguel. În cadrul evenimentului, Paula a purtat o rochie albă brodată cu flori și perle, creație a designerului Fernando Claro.

Printre invitați s-au numărat membrii ai familiei și prieteni apropiați ai cuplului precum Alicia Hernández și iubitul, Jordi Calvet sau prezentatoarea sportivă Carolina Alcázar. Evident de la eveniment nu putea lipsi Daniella, fiica Paulei în vârstă de 13 ani, rezultată în urma mariajului cu artistul David Bustamante.

Botezul a arătat foarte frumos și toți invitații s-au întrebat dacă nu cumva au nimerit la o nuntă, însă atât Paula, cât și Miguel le-au spus celor apropiați că nu intenționează să facă pasul cel mare prea curând. “Adevărul e că nu am planificat asta. Amândoi am mai trecut prin această experiență (n.r. – Miguel a mai fost căsătorit în trecut cu un model, Maria Plaza), așa că încercăm să dăm importanța cuvenită. O bună conviețuire este baza un relații de lungă durată și nu căsătoria”, a spus Paula, citată de hola.com. Ea și Miguel sunt împreună din martie 2018.

Paula Echevarría and Miguel Torres present their first child, Miguel JuniorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Va fi jurat la “Got Talent España”

În ceea ce privește cariera, Paula este gata să revină pe platourile filmare, ea va filma anul acesta o mini-serie, “Después del amor” și nu doar atât, va fi jurat în cadrul celei de-a opta ediții a show-ului “Got Talent España”.

“Îmi place mult Got Talent España. Este un format care, ca spectator, m-a făcut să m-a emoționat de multe ori. Tatăl meu este fanul numărul unu al emisiunii și cu el am început să mă conectez”, a declarat actrița.

Paula va juriza show-ul alături Risto Mejide, Edurne și Dani Martínez, în timp ce Santi Millán va fi gazda emisiunii.

“Recunosc că sunt puțin emoționată. Got Talent España are succes de câțiva ani și colegii mei sunt împreună de mult timp. Voi fi ca noul elev din clasă, dar îi cunosc pe toți trei, sunt grozavi și sunt sigură că ne vom potrivi împreună”, a mai spus ea.

După ce a jucat în “Velvet Colección” (2017-2019), spin-off-ul serialului de epocă “Velvet” (2014-2018), care a fost difuzat și la noi de postul Happy Channel, Paula a mai apărut doar într-un film, “Si yo fuera rico” (2019). Ulterior, pandemia și nașterea băiețelului au ținut-o departe de filmări.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton