Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Reese Witherspoon va colabora cu Netflix pentru două comedii romantice

Actrița Reese Witherspoon va colabora cu Netflix pentru două comedii romantice

de Redactia Tvmania

Actrița Reese Witherspoon reușește încă o colaborare de seamă, după cele cu HBO (pentru care produce apreciatul „Marile minciuni nevinovate”) și Apple+ (serialul „The Morning Show”). După negocieri care durează de ceva vreme, actrița de 44 de ani a ajuns la o înțelegere cu Netflix pentru a realiza două comedii romantice, în care va avea și rolul principal, scrie Deadline.

Actrița câștigătoare a premiului Oscar pentru rolul din „Walk the Line – Povestea lui Johnny Cash” a declarat că a așteptat prilejul potrivit pentru a colabora cu Netflix și că este extrem de fericită că poate lucra cu platforma de streaming pentru două comedii romantice intitulate „Your Place Or Mine” și „The Cactus”, care are în centru „femei puternice, inteligente și hotărâte”.

„Your Place Or Mine” va fi regizat de scenarista peliculei „Diavolul se îmbracă de la Prada”, Aline Brosh McKenna, și spune povestea a doi prieteni care locuiesc departe unul de celălalt și a căror viață se împletesc, pe fondul unor schimbări majore.

„The Cactus” este adaptarea bestsellerului omonim de anul trecut, scris de Sarah Haywood, detaliind experiențele unei femei de 45 de ani care rămâne însărcinată. 

În ultimii ani, actrița din „Blonda de la Drept” a devenit un producător foarte căutat, după câteva succese cu casa ei de producție. Este numele din spatele serialelor „Marile minciuni nevinovate” (de la HBO) și „The Morning Show” (cu Jennifer Aniston, de la Apple+).

Din cauza epidemiei de coronavirus care a afectat puternic industria divertismentului, încă nu se știe când anume vor începe filmările la cele două producții. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton