Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actriţa Roselyn Sanchez aşteaptă al doilea ei copil

Actriţa Roselyn Sanchez aşteaptă al doilea ei copil

de Redactia Tvmania

Actriţa de origine portoricană, Roselyn Sanchez, zâmbeşte frumos de coperta ultimului număr al revistei „Caras”, ediţia americană, alături de soţul ei, Eric Winter, şi de fiica lor de 6 ani, Sebella Rose. La 44 de ani, Roselyn este însărcinată în şase luni cu un băieţel şi are un mariaj fericit cu actorul american Eric Winter. Cei doi sunt împreună de 12 ani şi s-au căsătorit în 2008, în San Juan, Puerto Rico.

Roselyn (44 de ani) este una dintre actriţele latino care a reuşit să se afirme la Hollywood. Ea a jucat în numeroase pelicule (ultima fiind cea din 2016, „Mothers and Daughters”, o comedie în care apare şi Selma Blair), dar şi în seriale precum „Devious Maids”, „Neveste disperate”, „Pacienți de lux” sau „Jane şi Maura: Detectivi în Boston”. Mai mult, Roselyn a cochetat şi cu muzica, ea lansând în 2003 albumul cu piese în limba spaniolă, „Borinqueña”.

Pe actorul Eric Winter îl puteţi vedea pe micile noastre ecrane la Filmcafe, în serialul „Vrăjitoarele din East End”. Împreună cu Roselyn, el a scris o carte pentru copii cu ilustraţii animate intitulată „Sebi and the Land of Cha Cha Cha”.

Save

Save

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton