Homepage  / Știri / Televiziune

Actrița Sandy Sidhu despre noul sezon „Asistenți medicali” de la Diva: „Povestea evoluează incredibil”

Actrița Sandy Sidhu despre noul sezon „Asistenți medicali” de la Diva:  „Povestea evoluează incredibil”

de Andra Stana,

Serialul medical „Asistenți medicali”, în original „Nurses”, revine din 5 septembrie la DIVA cu cel mai nou sezon, al doilea.

În noile episoade, difuzate câte două, duminica de la 20.00, cei cinci asistenți medicali începători din prim plan, Grace (Tiera Skoybye), Ashley (Natasha Calis), Keon (Jordan Johson-Hinds), Nazneen (Sandy Sidhu) și Wolf (Donald MacLean Jr.), revin la datorie în prima linie împotriva pandemiei. Spitalul St Mary devine scena unor situații tensionate, schimbări de personal și povești interesante. Noua asistentă-șefă Kate Faulkner (Rachael Ancheril) dirijează cu mână fermă activitatea departamentului, ceea ce o transformă într-un mentor pentru personalul medical aflat la început de drum.

Despre ce se întâmplă în acest sezon 2 povestește într-un interviu pus la dispoziție de postul DIVA actrița Sandy Sidhu, interpreta personajului Nazneen. Aceasta este copilul unor indieni bogați, foarte inteligentă și directă. După ce familia ei s-a destrămat, a emigrat în Canada, a studiat, iar după primul an la Spitalul St. Mary, este pregătită să se maturizeze și să înceapă o nouă viață. Însă eroina descoperă în scurt timp că independența totală față de familia sa nu este deloc ușor de obținut. Iar noul sezon o va purta în situații complicate, din care va ieși mai înțeleaptă.

Pe actrița Sandy Sidhu, publicul a văzut-o și în „Anatomia lui Grey”, în rolul lui Priya, iubita lui Jackson Avery (Jesse Williams), dar și în „Supernatural”, „Legends of Tomorrow”, „Falling Skies”, „You Me Her”, „Frozen in Love” (Hallmark), „Motive” și „Supergirl”.

INTERVIU

La ce se pot aștepta fanii de la sezonul 2 din „Asistenți medicali”?

Sandy Sidhu (Nazneen): Cred că publicul a știut că în primul sezon va face cunoștință cu personajele. În sezonul unu stabilim cine sunt personajele, cine este Grace, Keon, Ashley, Naz și Wolf. În sezonul doi cunoaștem personajele, știm cine sunt și cum interacționează. Acum trebuie să ne afundăm în personaje, să le explorăm vulnerabilitățile, să ne simțim confortabil și să dezvoltăm posibile conflicte și prietenii. Sunt și câteva legături romantice, povestea evoluează incredibil!

Există noi fire narative, relații și iubiri în sezonul 2?

Este natural ca relațiile dintre noi, cei cinci asistenți medicali, să evolueze. Nu ne cunoșteam când am pășit în spital, eram asistenți medicali la început de drum, plini de emoții și incertitudine. Sezoul acesta câștigăm puțină încredere în abilitățile noastre de a duce treaba la bun sfârșit, dar dezvoltăm și încredere unii în alții. Atunci când părerile noastre sunt contrare altor idei din spital, rămânem împreună și este interesat să observi această solidaritate.

Pe ce elemente mizează sezonul doi, pentru a convinge publicul să îl urmărească?

Cred că mare parte din farmecul serialului este chimia dintre cei cinci asistenți medicali. Fiecare personaj este diferit și are problemele lui și este incredibil modul în care ei interacționează. Plus, poveștile prsonajelor episodice, care sunt atât de interesante, cred că aceasta este rețeta pentru a-i aduce în fața ecranelor. Întrebări de genul: De ce își sapă Wolf singur groapa? Oare la ce se gândește? Sigur publicul o să fie curios să afle ce se mai întâmplă cu personajele noastre.

Cum se identifică publicul cu serialul „Asistenți medicali”?

Cred cu tărie că serialul „Asistenți medicali” este în primul rând despre comunitate și despre grijă. În fiecare episod ni se amintește că suntem fragili, nimeni nu vrea să fie în spital, dar iată că sunt oameni care au nevoie de îngrijire medicală. Povestea lucrătorilor din prima linie este importantă, mai ales în perioada pandemiei, iar acum, mai mult ca oricând, ni se amintește de curajul și dedicarea lor, care se manifestă în toate spitalele din întreaga lume chiar în momentul de față. Asta vrem să redăm și asta va atrage publicul.

Care au fost cele mai importante momente de la filmările sezonul 2?

Cred că cel mai mult mi-a plăcut să lucrez cu echipa aceasta extraordinară. Toți dezinfectează recuzita, pentru a se asigura că suntem bine. Nu doar că sunt recunoscătoare pentru colegii mei minunați, dar și pentru faptul că am lucrat, că am putut să ne întoarcem pe platourile de filmare. Am fost privilegiați că am fost înconjurați de o astfel de echipă.

Cum te simți să interpretezi un lucrător din prima linie chiar în timpul pandemiei?

M-am simțit mai responsabilă în rolul meu de când a izbucnit pandemia. Am vrut mereu să interpretez un supererou și acum am șansa să o fac. Mama mea este asistentă și am avut mereu respect pentru această profesie, dar acum pare că înțeleg și mai bine rolul lor. Eu și colegii mei am făcut un podcast „Notes from the front line”, în care am narat poveștile unor asistenți medicali din prima linie. A fost absolut minunat să pot să spun povestea unei femei care a lucrat în vârful pandemiei și a scris o poezie despre rolul ei. A fost o onoare pentru mine să o citesc. Sper ca oamenii să nu uite niciodată ce au făcut acești eroi pentru noi.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton