Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Sasha Pieterse, din serialul „Micuțele mincinoase”, a devenit mamă

Actrița Sasha Pieterse, din serialul „Micuțele mincinoase”, a devenit mamă

de Redactia Tvmania

Actrița Sasha Pieterse, cunoscută din serialul  „Pretty Little Liars: The Perfectionists/ Micuțele mincinoase: Perfecționistele”, difuzat de HBO în 2019, a devenit mamă pentru prima oară. 

La sfârșitul lunii mai, Sasha anunța pe rețelele de socializare că va deveni mamă pentru prima oară, iar acum aceasta a anunțat vineri, 13 noiembrie că a născut un băiețel sănătos, care a primit numele Hendrix Wade Sheaffer.

„În urmă cu o săptămână viața noastră s-a schimbat pentru totdeauna. După un travaliu de 27 de ore, Hendrix Wade Sheaffer a venit pe lume pe 6 noiembrie la ora 5.39 dupa-amiază. Suntem îndrăgostiți de el și încă nu ne vine să credem că este al nostru”, a scris actrița pe Instagram. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Sasha Pieterse Sheaffer (@sashapieterse)


 

Actrița în vârstă de 24 de ani s-a căsătorit cu partenerul său la Castle Leslie din Glaslough, Irlanda, în mai 2018 și s-au logodit cu trei ani înainte.

Sasha Pieterse a jucat rolul lui Alison DiLaurentis în serialul „Pretty Little Liars: The Perfectionists’ care reda povestea unor rezidenți, care sunt împinși la limită de împrejurări cu mize mari, cineva nu mai poate răbda și o crimă este comisă. Lucrând împreună pentru a rezolva misterul crimei, devine evident că în spatele fiecărei perfecționiste se ascunde un secret, o minciună și un alibi necesar.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton