Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actrița Scarlett Johansson s-a căsătorit cu Colin Jost într-o ceremonie privată

Actrița Scarlett Johansson s-a căsătorit cu Colin Jost într-o ceremonie privată

de Redactia Tvmania

Actrița Scarlett Johansson s-a căsătorit cu Colin Jost în cadrul unei ceremonii private, la un an și jumătate după ce aceștia s-au logodit.

Cei doi au făcut pasul cel mare într-un cadru intim weekendul trecut, iar vestea a fost anunțată pe pagina de Instagram a ONG-ului Meals on Wheels America, un program care oferă mâncare persoanelor care nu au posibilitatea financiară de a-și procura alimente. 

„Suntem încântați să anunțăm că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit în weekend într-o ceremonie intimă unde au participat familia și cei dragi lor, respectând măsurile de siguranță COVID-19, conform instrucțiunilor CDC. Dorința lor de nuntă este să ne ajute să facem diferența și să îi ajutăm pe  adulții vârstnici vulnerabili în acest moment dificil, sprijinind @mealsonwheelsamerica. Vă rugăm să luați în considerare donația pentru a sărbători fericitul cuplu”, a scris organizația. 

 Cei doi s-au logodit în luna mai 2019, după 2 ani de relație. Este prima căsătorie pentru comediantul Colin Jost, în timp ce pentru Scarlett este ce-a de-a treia. Actrița din „Văduda neagră” a mai fpst căsătorită cu Ryan Reynolds între anii 2008 și 2010 și cu Rmain Dauriac între 2014 și 2018 alături de care are și o fiică, Rose Dorothy Dauriac.

 
 
 
 
 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton