Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actriţa Serenay Sarıkaya („Yaman”), sexy şi îndrăgostită la nunta lui Burak Özçivit

Actriţa Serenay Sarıkaya („Yaman”), sexy şi îndrăgostită la nunta lui Burak Özçivit

de Redactia Tvmania

Printre vedetele prezente la nunta lui Burak Özçivit cu Fahriye Evcen din 29 iunie s-au numărat Kenan İmirzalıoğlu şi soţia sa, Sinem Kobal (prietenă bună cu mireasa), Hatice Şendil, Kerem Alisik (Ayhan din „Dragoste infinită”), dar şi Serenay Sarıkaya, protagonista serialului „Yaman” (difuzat în trecut de Kanal D).

Aceasta a strălucit într-o ţinută provocatoare la braţul iubitului ei, Kerem Bürsin, actor şi model turc.

Cei doi s-au îndrăgostit la filmările unei reclame pentru blugi, în urmă cu un an şi jumătate, iar de atunci îşi declară dragostea peste tot pe unde merg.

Kerem (30 de ani) este cel care a făcut-o pe Serenay să uite de relaţia cu năbădăi pe care a avut-o cu actorul Çağatay Ulusoy, partenerul ei din „Yaman”.

Serenay Sarıkaya (25 de ani) nu a mai avut un alt proiect tv după „Yaman” (producţie difuzată în Turcia între 2013-2015), însă a mai jucat în pelicula „Ikimizin Yerine” (alături de Nejat İşler şi Zerrin Tekindor), iar anul acesta a filmat pentru un serial online, „Fi”, din distribuţia căruia mai fac parte Ozan Güven şi Mehmet Günsür (care au apărut în „Suleyman Magnificul”).

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton