Homepage  / Vedete / Vedete străine

Actriţa Şükran Ovalı, Ayşe din „Furtună pe Bosfor”, este însărcinată

Actriţa Şükran Ovalı, Ayşe din „Furtună pe Bosfor”, este însărcinată

de Redactia Tvmania

Şükran Ovalı, cea care i-a dat viaţă lui Ayşe în „Furtună pe Bosfor”, este însărcinată în 3 luni cu soţul ei, fotbalistul Caner Erkin (29 de ani), anunţă posta.com.tr.

 

Cei doi s-au căsătorit în ianuarie 2017 la Roma, iar Caner, jucător al clubului Beşiktaş, mai are un băiat în vârstă de 7 ani rezultat din mariajul cu Asena Atalay. La aflarea veştii că Şükran aşteaptă un copil, Asena a urcat pe Instagram o fotografie cu un test de sarcină, pe care scrie „doar grăsime”. Gurile rele din Turcia spun că Şükran şi-ar fi părăsit în 2016 iubitul, pe actorul Sükrü Özyıldız („Dragoste la prima vedere”, „Steua sufletului”), pentru a începe o relaţie cu Caner.

Şükran Ovalı (30 de ani) şi-a făcut debutul în actorie în 2006, iar de atunci a jucat în numeroase filme şi seriale. Ultimul rol dintr-un serial a fost cel din „Patria mea eşti tu” (Seher), iar pe marile ecrane turceşti a fost văzut anul trecut în pelicula de acţiune „Poyraz Karayel: Global Capital”. Pe micile ecrane de la noi, ea a mai fost văzută şi în „Chestiune de onoare” („Seref Meselesi”), o producţie realizată în 2014-2015.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton